Interviews met leden

Interview met Anneke van Looij van Leuk Personeel

Wat voor soort onderneming heb je en waarom heb jij gekozen voor het ondernemerschap?
Ik ben de trotse eigenaar van Leuk Personeel, een arbodienstverlener met P&O expertise. Ik ben opgeleid in het personeelswerk en organisatiesociologie maar ik heb ook een ondernemersopleiding gevolgd. Alles valt samen en dat voelt voor mij heel compleet. Samen met mijn collega’s Mart van Geemen en Monique Damhuis vormen wij een gouden team!

Lees artikel

Interview met Cees Kramer van OAMKB Wijdemeren

Wat voor soort onderneming heb je?
OAMKB Wijdemeren : advies en administratie bureau’: automatiseren en digitaliseren van je administratie: verrassend eenvoudig, tijdbesparend en efficiënt!
http://www.onlineadministratiemkbamsterdamweesp.nl

Lees artikel

Interview met Erik Nuhn van QetI

Wat voor soort onderneming heb je en waarom heb jij gekozen voor het ondernemerschap?
Ik ben ZZP’er en heb een (Online) Marketing bedrijf QetI, wat staat voor Quaerite et Invenietis ofwel zoekt en gij zult vinden. Ik hou me voornamelijk bezig met een betere vindbaarheid van websites , zoekmachine marketing.

Lees artikel

Interview met Wim Steman en Peter van de Rijdt van Andromeda VOF

Wat voor soort onderneming heb je en waarom heb jij gekozen voor het ondernemerschap?

Wij hebben een kwekerij en een mini-camping. Wij knippen het groen voor de kerststukjes en voor boeketten.

Wij kregen de kans deze kwekerij te kopen. Dat was een gok, want toen wisten we niet hoe het uit zou pakken. Maar Peter had als voormalig fruitteler veel teelt-technische ervaring en Wim had als productmanager veel ervaring in verkoop van verse producten.

Lees artikel

Interview met Richard Kamsteeg van Kamsteeg Administratie

Gert en Ramona waren op bezoek bij Richard Kamsteeg in de Oude Pastorie achter de Hervormde Kerk in Nieuw Loosdrecht. Uiteraard kregen zij een rondleiding in het prachtige pand en vertelde Richard over zijn administratiekantoor en over de verhuur mogelijkheden die de Pastorie biedt aan Wijdemeren.

Lees artikel

Interview met Johan Zijtveld / JeeGee Vastgoed B.V.

Gert en Ramona waren op bezoek bij Johan Zijveld. JeeGee Vastgoed heeft schitterende projecten in portefeuille. Van transformatie van een groot kantoorpand tot appartementen tot de restauratie van een rijksmonument, alle facetten van de bouw komen langs.

Lees artikel

Interview met Sonja Nuesink / Trending Motions

Sonja: Ik ben nog maar kort, een half jaar, lid van Ondernemend Wijdemeren. Ik zie mijn lidmaatschap vooral als een goede manier om kennis te maken met andere ondernemers in Wijdemeren en te onderzoeken waar wij elkaar bij kunnen helpen.

Lees artikel

Interview met Patrick Mijnhout / Heel-Veilig.nl

Gert en Ramona waren op bezoek bij Patrick Mijnhout van Heel-Veilig.nl.
Van beveiliging tot renovatiewerkzaamheden. Patrick heeft enorm veel kennis en ervaring in deze branches en vertelt openhartig over zijn bedrijven.

Lees artikel

Interview met Goos en Nelly van Herk / IJs & activiteitenboerderij Boerderijeducatie

Zo`n 10/12  jaar geleden had ik gegevens nodig van een ondernemer uit het dorp. Via Google kwam ik op de site met ledenlijst van de ondernemerskring terecht en ook bij de gezochte ondernemer.

Lees artikel

Interview met Rieke Smakman / Oostwaard Advocaten

Gert en Ramona waren op bezoek bij Rieke Smakman van Oostwaard Advocaten in Hilversum en zij vertelde over haar advocatenpraktijk en wat zij voor ondernemers van Ondernemend Wijdemeren kan betekenen.

Lees artikel

Interview met Betty Marsen / Jachtservice Breukelen

Gert en Ramona waren op de koffie bij Betty Marsen van Jachtservice Breukelen. Betty vertelt enthousiast over hun jachthaven en hun watersportwinkel! Zij zijn erkend Vetus dealer en gespecialiseerd in diesel, aandrijf- en elektratechniek, inbouw van boegschroeven, motoren en accessoires!

Lees artikel

Interview met Angela Smeink / HR Efficiency Partner

Gert en Ramona waren op bezoek bij Angela Smeink van HR Efficiency Partner

Lees artikel

Interview met familie Van de Wetering / Caravanpark van de Wetering

Op het prachtige terrein van de familie Van de Wetering kregen Gert en Ramona van Ronald een rondleiding op het recreatiepark. Fantastisch om te zien en te horen hoe dit familiebedrijf generatie op generatie met passie dit recreatiepark succesvol voortzetten.

Lees artikel

Interview met mr. Hans Slof / Slof & Wildenburg

Gert en Ramona waren op bezoek bij mr. Hans Slof van Slof & Wildenburg

Lees artikel

Interview met Jan Hagen en Peter Westerhof / Gooiland Beveiligingen

Gert en Ramona waren op bezoek bij Jan Hagen en Peter Westerhof van Gooiland Beveiligingen en zij vertelde onder het genot van een kop koffie alles over hun beveiligde dienstverlening voor zowel de zakelijke als particulieren markt in Gooi- en omstreken.

Lees artikel

Interview met Marjolein Jonker / Smashdots

Ramona en Gert waren op bezoek bij Marjolein Jonker van Smashdots in Loosdrecht. Marjolein heeft als ZZP’er naast haar grafische diensten een platvorm ontwikkeld om ondernemers in Loosdrecht beter op te kaart te zetten voor recreatie & toerisme.

Lees artikel

Interview met Mark Baatje / Nimmerdor About Wonderfull Flowers

Servicegerichtheid en brainstormen met de klant over bloemen, interieur of de aankleding van de mooiste dag van je leven horen bij ons dagelijks werk en maakt Nimmerdor uniek in het Gooi en omstreken.

Lees artikel

Interview met Jan-Dam Stoon / Sligro Hilversum

Sligro is een groothandel in food (vers en lang houdbaar) en non food artikelen voor ondernemers die ingeschreven zijn bij de KvK. Wij willen graag de partner zijn van onze klanten en hen ook waar nodig van advies voorzien en niet alleen de groothandel zijn waar men zakelijk inkoopt. Wij zijn er voor kleine en grote ondernemers.

Lees artikel

Interview met Erik Beemster / Thuiz bij Kinderopvang

Thuiz bij Kinderopvang in Kortenhoef bestaat sinds 1990 en is ooit begonnen als Stichting Kinderopvang de (B)engeltjes.

Lees artikel

Interview met Rob Knegt / Chiropractie Hilversum

Gert en Ramona waren op bezoek bij Chiropractor Rob Knegt. Chiropractie Hilversum helpt al ruim 30 jaar jong en oud van pijnklachten af. Procentueel het meest rug- en nekklachten gecombineerd met schouder- en/of hoofdpijnklachten. Het meest is Rob geïnteresseerd naar de oorzaak waardoor iemand niet goed functioneert.

Lees artikel

Interview met Dennie Sterk / Bouwbedrijf Sterk

Gert en Ramona waren op bezoek geweest bij Dennie Sterk die ruim een jaar geleden zijn eigen bouwbedrijf opstartte. Onder het genot van een bakje koffie verteld hij waarom hij als zelfstandige verder is gegaan en over zijn vakmanschap.

Lees artikel

Interview met Alexander Kroon / Vermex Ongediertebestrijding

In het voormalige pand van de ABNAMRO in Loosdrecht werden Ramona en Arjanne hartelijk ontvangen door Alexander en zijn vrouw Cora Vlug. Ze hebben er in korte tijd een prachtig woonhuis van gemaakt! Tijdens de heerlijke koffie vertelden zij hoe zij veel particulieren en zakelijke klanten helpen met duurzame ongediertebestrijding.

Lees artikel

Interview met Leonard Limpens / Fred Janssen Autogroep

Gert en Ramona zochten Leonard op bij Fred Janssen Autogroep in Hilversum. Leonard is in september 2016 de uitdaging aan gegaan om de zakelijke markt uit te bouwen voor de vestigingen Huizen, Naarden en Hilversum.

Lees artikel

Interview met Jan Koetsier / Fit20 Hilversum

Gert en Ramona waren op bezoek bij Jan Koetsier van Fit 20 Hilversum. Voor iedereen die op zoek is naar een wekelijkse training en dit tijdens werk wil doen, of na werktijd. Gewoon eens ervaren, zie actie!  Je wordt fitter en sterker in 20 minuten training per week. Bovendien kun je in je dagelijkse kleding trainen, want je gaat niet zweten! Dat is echt top en je kunt daarna gelijk weer aan de slag.

Lees artikel

Het Volvomuseum van Ernst Kasteleijn

Op Industrieterrein De Zodde in Loosdrecht huist het Volvomuseum van Ernst Kasteleijn. Een bijzonder museum vol oldtimers en andere spullen van het Zweedse merk. Loosdrechter Kasteleijn kan uren praten over zijn pronkstukken. ,,Als ik hier ruimte had voor driehonderd Volvo’s, zouden ze er staan.”

Lees artikel

Interview met Piet van Gelder / Van Gelder Training & Advies

Op een woensdagavond werden Gert & Ramona hartelijk ontvangen door Piet van Gelder en zijn vrouw voor het traditionele interview voor in de nieuwsbrief van Ondernemend Wijdemeren.

Lees artikel

Interview met Carl en Marie Hagen / Miracle House

In de salon van Miracle House vertellen Marie en Carl Hagen over de unieke combinatie van detoxen en afslanken! Of wel niet bewegen en toch centimeters verliezen.

Lees artikel

Interview met Fabian Broers / Rosco Catering Hilversum

In de Brasserie op het prachtige Landgoed Zonnestraal ontvangt Fabian Broers ons om kennis te maken met de heerlijke lunchgerechten  en vertelt enthousiast over de vele catering activiteiten op meerdere locaties in Hilversum en omstreken  die Rosco catering Hilversum dagelijks verzorgt. Ook krijgen we een stukje geschiedenis mee tijdens de rondleiding naar de verschillende evenementen  zalen die via Rosco Catering in het sanatorium te huur zijn.

Lees artikel

Interview met Maeike Woelinga en Joris Klompé / Scheepsrechtadvocaten

Op een zonnige dinsdagmorgen waren Gert en Ramona te gast bij Scheepsrechtadvocaten.
De heer mr. Joris Klompé en collega mevrouw mr. Maeike Woelinga vertelden vanuit hun prachtige kantoorlocatie aan de Oud Loosdrechtsedijk over hun praktijk Scheepsrechtadvocaten.

Lees artikel

Interview met Freek Zeldenrijk / Screen4all

Soms is het tijd voor wat anders, dacht Freek toen hij zijn hobby zag omslaan in een businessmodel. Ondernemer Freek Zeldenrijk die naast het maken van de beste gehaktballen van ’t Gooi en omstreken nog een bedrijf is gestart met zijn goede vriend Maarten van de Bunt. Onder het genot van een heerlijk balletje vertelt Freek over hun concept Screen4all.

Lees artikel

Interview met Saskia Simonis / Sypesteyn

Gert en Ramona waren op bezoek bij Kasteel-Museum Sypesteyn, waar u niet alleen terecht kunt voor een museumbezoek! In het koetshuis vertelde vrijwilliger communicatie & PR Saskia Simonis, vol lof over de zakelijke arrangementen die voor alle ondernemers in Wijdemeren interessant zijn om te weten.

Lees artikel

Interview met Jolanda en André van de Bunt / Scooterverhuur Gooiland

In het centrum van Loosdrecht vond het interview plaats met Jolanda en André van de Bunt van Scooterverhuur Gooiland. Verrast door alle mooie en blinkende verschillende VESPA scooters, namen wij onder het genot van een kopje koffie en plakje cake een gezellig interview af.

Lees artikel

Interview met Johann en Jadranka / Ardanka Uitvaartdiensten

Gert en Ramona gingen op de koffie bij Johann en Jadranka voor een heel bijzonder en indrukwekkend interview! Bijzondere tijdens het gesprek is zelf te ervaren, hoe betrokken deze twee mensen zijn bij de nabestaande en hoe respectvol zij met overledenen omgaan.
We kregen een rondleiding door het pand en alle facetten werden toegelicht.

Lees artikel

Interview met Cees Geluk / Afdeling Geluk

Al 28 jaar creatief ondernemer en al zo’n 7 jaar lid van de ondernemers vereniging.
Van ontwerp, standbouw, bewegwijzering tot belettering, ofwel alles wat beter gecommuniceerd moet worden neemt Afdelinggeluk graag uit handen! Oprichter en eigenaar Cees Geluk neemt ons mee in zijn productieruimte en vertelt hoe het allemaal begon…

Lees artikel

Interview met Peter Spoor / restaurant de Molen

Aan de Loodijk in Ankeveen, vond het plezierige interview plaats met Peter Spoor van restaurant de Molen. We gaan met Peter onder andere terug in de tijd en horen de rijke geschiedenis aan van de prachtige oude Molen.

Lees artikel

Interview met Willem de Leeuw / Gizmo Retail b.v.

Op de nieuwe locatie van Gizmo Retail b.v. werden wij zeer gastvrij ontvangen door directeur Willem de Leeuw. Een gedreven retailondernemer met passie voor elektronische gadgets en niet zomaar gadgets maar waar je ogen van open gaan!

Lees artikel

Interview Kemp van Esseveld / J. Esseveld & Zn.

Vlakbij de ronde bij restaurant ’t Bruggetje, in de showroom van J. Esseveld & Zn. interviewden wij Kemp van Esseveld.  Een kijkje in de wereld van onder andere aluminium(zelf geproduceerd), kunststoffen en houten kozijnen, ramen, deuren, dakkapellen en serres.

Lees artikel

Interview met Steven Voorn / The Barfly

In het schitterende Loosdrecht interviewden wij Steven Voorn. Een gedreven vooruitstrevende ondernemer, die vertelt over zijn eigen netwerkinstrument, het luxueuze schip ‘The Barfly’!

Lees artikel

Interview met John van der Lugt / Computer-assistent.nl

“Ik ben gespecialiseerd in netwerkbeheer, multimedia en websites. Eind jaren ’90 ben ik als zelfstandige begonnen. Mijn motivatie kwam voort uit mijn ontslag bij mijn voormalige werkgever.”

Lees artikel

Interview met Jan Mauritz / QBenefits

QBENEFITS, realiseert voor ondernemers en werkgevers besparingen en verbeteringen binnen de pensioen- en inkomensverzekeringen.

Lees artikel

Interview met Marc Beenen / Beenen Fotografie

,,Mijn eenmansbedrijf Beenen Fotografie bestaat ruim 21 jaar. Na een opleiding op de school voor Fotografie in Den Haag ben ik 8 jaar werkzaam geweest in diverse fotostudioís als reclamefotograaf.”

Lees artikel

Interview met Ingrid Jansen / Art to Join

,,Na mijn studie tekenen en handenarbeid aan de Stichting Opleiding Leraren te Utrecht begon ik met cursussen voor een kleine groep amateurschilders in het bezoekerscentrum Corversbos. ’’

Lees artikel

Interview met John Singstra / TDC ’t Gooi BV

,,TDC is opgericht in augustus 1983 in Weesp. In 1996 zijn we verhuist naar ‘s-Graveland waar we centraler in ons verzorgingsgebied zitten.”

Lees artikel