Interview met Jan-Dam Stoon / Sligro Hilversum

Sinds wanneer ben je lid?
Ik ben lid sinds juni 2017. M’n eerste meeting was de haring party op de Jachtwerf bij de gebroeders Kloet te Kortenhoef.

Wat voor soort onderneming heb je en waarom heb jij gekozen voor het ondernemerschap?
Sligro is een groothandel in food (vers en lang houdbaar) en non food artikelen voor ondernemers die ingeschreven zijn bij de KvK. Wij willen graag de partner zijn van onze klanten en hen ook waar nodig van advies voorzien en niet alleen de groothandel zijn waar men zakelijk inkoopt. Wij zijn er voor kleine en grote ondernemers.

Wat is jullie ideale klant en wanneer mogen mensen contact opnemen?
De ideale klant is de klant die graag zijn inkopen doet bij Sligro en waar we een langdurige relatie mee hebben opgebouwd. Elke ondernemer is welkom.

Ben je lid van meerdere regionale bedrijfsverenigingen?
Ja, naast Ondernemend Wijdemeren ben ik ook lid van de BV Hilversum, Hilversum Zuid-West en de Gooise Netwerkborrel.

Waarom ben je lid geworden en wat verwachten je er uit te halen?
Sligro is een groothandel voor ondernemers en daarom is een lidmaatschap van Ondernemend Wijdemeren niet meer dan logisch. Sligro Hilversum bedient veel grote maar ook kleine ondernemers in de regio, maar bij sommige ondernemers zijn de voordelen van Sligro niet altijd bekend. Ik hoop op leuke nieuwe contacten met regionale ondernemers, waar wellicht mooie samenwerkingen uit kunnen voortkomen.

Wat heb je te bieden aan de vereniging en/of aan de leden van Ondernemend Wijdemeren.
Als nieuwe klant van Sligro krijg je een fantastisch mooi koksmes aangeboden. Indien u al klant bent maar een tijdje niet geweest, dan wil Sligro je ook belonen. Gratis éénmalig en op vertoon van dit bericht een feestelijke fles Pronol prosecco bij aankoop van minimaal € 75,- (Ex. BTW). Geldig t/m 30 november 2017.

Ambieer je een functie in de vereniging Ondernemend Wijdemeren?
Op dit moment komt dat te vroeg. Maar wat is nu niet is, kan nog komen.

Zou je relaties willen uitnodigen om eens een bijeenkomst bij te wonen?
Jazeker, indien je als ondernemer NIET lid bent, ben je eigenlijk geen ondernemer. Ondernemend Wijdemeren staat bekend als een actieve vereniging die ondernemers met elkaar verbindt.