Inschrijven

By GJFdeJong,

Ondernemend Wijdemeren is een netwerkvereniging voor ondernemers die zakelijk actief of woonachtig zijn in de gemeente Wijdemeren. Kijk hier wat u mag verwachten van uw lidmaatschap van Ondernemend Wijdemeren

Ook als uw bedrijf buiten de gemeente Wijdemeren is gevestigd, kunt u lid worden! Vul wel altijd het daadwerkelijke vestigingsadres van uw bedrijf in bij de adresgegevens.

Dankzij ons grote netwerk bedraagt de contributie slechts € 140,- per jaar.

* is verplicht veld

  Bedrijf *

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Straatnaam *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoonnummer *

  email *

  Indien u een ander postadres heeft dan uw vestiginsadres, vul dan onderstaande 3 velden ook in.

  Straatnaam (postadres)

  Postcode (postadres)

  Woonplaats (postadres)

  Ja, ik verklaar de privacyverklaring gelezen te hebben en daarmee akkoord te gaan.

   

   

  Ondernemend Wijdemeren respecteert de privacy van haar leden. Hoe wij dat doen, leggen wij uit in onze privacyverklaring die u kunt vinden op onze website. Met uw inschrijving als lid van onze vereniging, verklaart u deze privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met de inhoud ervan.

    Filed under:
    Comments: Reacties uitgeschakeld voor Inschrijven


  Foto’s stamppottenavond

  By GJFdeJong,

    Filed under:
    Comments: Reacties uitgeschakeld voor Foto’s stamppottenavond


  Hoofdrol in ‘Geef me de 5’ – Benny Seldenrijk

  By GJFdeJong,

  Vraag 100 mensen in Loosdrecht e.o. “Ken je Cafetaria De Schakel” en de kans is groot dat er 99 positief antwoorden. In de vorige aflevering was Nick van Henten vol lof over de kwaliteit van De Schakel en hij nomineerde Benny Seldenrijk (met een S) voor de uitzending van januari. Benny en zijn collega Erdal Ates namen het bedrijf in 2014 over van de broers Freek en Jacob Zeldenrijk (met een Z…) en sinds die tijd zijn deze twee jonge ondernemers altijd bezig om voor hun gasten de lekkerste snacks te verzorgen. Grappig detail, Benny werkt al vanaf zijn 14e in De Schakel en wist vanaf dag 1 dat hij de zaak over zou gaan nemen.

  Wil je meer weten, bekijk deze aflevering dan hier

    Filed under:
    Comments: Reacties uitgeschakeld voor Hoofdrol in ‘Geef me de 5’ – Benny Seldenrijk


  Hoofdrol in ‘Geef me de 5’ – Nick van Henten

  By GJFdeJong,

  Iedere maand stelt een ondernemer uit één van onze dorpen zich voor en deze keer is het de beurt aan Nick van Henten, van het gelijknamige bedrijf Dierspecialist XL van Henten in Loosdrecht. Nick vertelt vol enthousiasme over zijn familiebedrijf dat al sinds 1855 bestaat en in heel de regio bekend staat als hét adres voor veevoer, huisdiervoer, fourages en tuinartikelen. De eerste vrachtauto, SV Loosdrecht, iedere zaterdag patat van De Schakel, Nick praat deze aflevering van Geef me de 5 op z’n gemak vol en zo weten we binnen 5 minuten meer over de man die de 6e generatie Van Henten’s vertegenwoordigt in hun familiebedrijf.

  Wil je meer weten, bekijk deze aflevering dan hier

    Filed under:
    Comments: Reacties uitgeschakeld voor Hoofdrol in ‘Geef me de 5’ – Nick van Henten


  Hoofdrol in ‘Geef me de 5’ – Meindert Groen

  By GJFdeJong,

  Een kijkje in de keuken van Restaurant ’t Swaentje in ’s-Gravenland.

  Al 18 jaar runt Meindert Groen Restaurant ’t Swaentje. Als jong jochie wilde hij al kok worden en zijn droom – een eigen restaurant – kwam uit in 2004. Zijn keuken begon bewust eenvoudig, maar heeft zich in de loop der jaren opgewerkt naar een culinair topniveau, zo blijkt ook uit de smakelijke gerechten die bereid worden in deze aflevering van ‘Geef me de 5’, waar ondernemers uit Wijdemeren zich aan u voorstellen. Neem een kijkje in de keuken bij ’t Swaentje en ontdek ook welke bijzondere hobby Meindert erop na houdt.

  Wil je meer weten, bekijk deze aflevering dan hier

    Filed under:
    Comments: Reacties uitgeschakeld voor Hoofdrol in ‘Geef me de 5’ – Meindert Groen


  Hoofdrol in ‘Geef me de 5’ – Angela van ter Meij

  By GJFdeJong,

  Unieke Ankeveneense combinatie in Geef me de 5.

  Op de Cannenburgerweg in Ankeveen runt de familie Van ter Meij sinds 1991 het hotel en partycentrum ‘De 3 Dorpen’, vernoemd naar het ‘driedorpenpunt’ bij de Klapbrug van Ankeveen, Kortenhoef en ’s-Gravenland. De vorige eigenaar gaf bij de overdracht een positief duwtje in de rug en zei “Binnen 15 jaar zullen jullie hier wel vertrokken zijn.”, maar niets is minder waar, het ondernemende stel Wim en Angela Van ter Meij zijn met een enthousiast team al ruim 30 jaar actief met De 3 Dorpen én Wijdemeren Tours, de busonderneming die ook door het stel wordt geëxploiteerd. Wim achter de tap en Angela achter het stuur? Of is het andersom?

  Wil je meer weten, bekijk deze aflevering dan hier

    Filed under:
    Comments: Reacties uitgeschakeld voor Hoofdrol in ‘Geef me de 5’ – Angela van ter Meij


  Teaser OW rally

  By GJFdeJong,

    Filed under:
    Comments: Reacties uitgeschakeld voor Teaser OW rally


  Hoofdrol in ‘Geef me de 5’ – Martin Stevens

  By GJFdeJong,

  Volop kleur en puur natuur bij Kas & Co.

  In de serie ‘Geef me de 5’, waar ondernemers uit Wijdemeren een ‘kijkje in hun bedrijfskeuken geven’ is het deze 2e woensdag van de maand de beurt aan Kas & Co uit Kortenhoef. Onder de bezielende leiding van Martin Stevens worden in de voormalige kwekerij van Krijn Spaan de meest bijzondere wilde planten gekweekt. Van huis uit is Martin fotograaf, maar wilde planten zijn al jaren zijn grote passie en hij kan daar uren over praten, dus het was een hele toer om van zijn verhaal een film van 5 minuten te maken.

  Wil je meer weten, bekijk deze aflevering dan hier

    Filed under:
    Comments: Reacties uitgeschakeld voor Hoofdrol in ‘Geef me de 5’ – Martin Stevens


  Kick-off Actieteam Wijdemeren: ondernemer, we zoeken jou!

  By GJFdeJong,

  In 2022 hebben ondernemers samen met de gemeente de Economische Agenda 2030 opgesteld. Om onze ambities samen om te zetten naar actie hebben we opnieuw de hulp van alle ondernemers nodig. Neem deel aan het Actieteam Wijdemeren!
  Op maandag 5 september geven we vrijblijvend meer informatie over het Actieteam tijdens een kick-off en kunt u kennismaken met wethouder Els Kruijt. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en vindt plaats bij Rosa’s Cantina, Oud-Loosdrechtsedijk 167.

  Prioriteiten bepalen
  Het Actieteam is een onafhankelijk begeleide club die bestaat uit ondernemers uit Wijdemeren en uit een vertegenwoordiging van de gemeente. Samen bepalen we welke acties van de Economische Agenda prioriteit hebben. Is er nu behoefte aan een sterkere lobby in de regio? Willen we een ondernemersfonds om activiteiten uit te betalen? Of is een aangescherpte positionering om het toeristisch aanbod op te sturen op dit moment belangrijker?

  Profiel
  Als teamlid van het Actieteam:

  • ben je ondernemer in een van de kernen van Wijdemeren (geweest);
  • vind je het belangrijk om contact te houden met je achterban en ze mee te nemen;
  • ben je enthousiast en gemotiveerd;
  • heb je een ‘can do’-mentaliteit en zie je kansen.

  Wil je meer informatie of ben je nu al enthousiast om deel te nemen aan het actieteam? Stuur een mail naar Marius Drissen, marius@stadenco.nl.

  Download hier de pdf: Neem deel aan het Actieteam Wijdemeren!

    Filed under:
    Comments: Reacties uitgeschakeld voor Kick-off Actieteam Wijdemeren: ondernemer, we zoeken jou!