Interview met John Singstra / TDC ‘t Gooi BV

Achtergrond:
John Singstra: ,,TDC is opgericht in augustus 1983 in Weesp. In 1996 zijn we verhuist naar ‘s-Graveland waar we centraler in ons verzorgingsgebied zitten.”

logo

 

Waarom een eigen bedrijf?
,,We zijn in dertig jaar gegroeid tot elf man personeel. In al die jaren hebben we hele mooie en ook beroerde tijden meegemaakt. Als je echter eenmaal voor jezelf bent begonnen geef je niet op in beroerde tijden en geniet je met z’n allen van de goede tijden. Met onze hechte ploeg is het doorgaans heel plezierig werken en zou ik dit team niet willen missen.”

tdc-foto

 

Wat is uw binding met (ondernemend) Wijdemeren?
,,Die blijkt uit het feit dat we inmiddels een groot deel van de bedrijfswagengebruikers tot onze klanten mogen rekenen. Dat is ook wel logisch, want waarom zou je verder zoeken als je het binnen onze eigen gemeente kunt vinden. Ook wij proberen datgene wat we inkopen/uitbesteden zoveel mogelijk binnen Wijdemeren en onze klantenkring te doen.”

Wat verwacht u van het OW-lidmaatschap?
,,Elkaar en de vereniging informeren en helpen bij gezamenlijke zaken zoals bijvoorbeeld gemeentelijke besluitvormingen en wetgevingen. Samen kunnen we heel veel, alleen een heel stuk minder!”

Bedrijf /naw gegevens:
Bedrijfsnaam: TDC ‘t Gooi BV – Bedrijfswagens
Contactpersoon: John Singstra
Cannenburgerweg 30a
1243 JE ‘s-Graveland
035-6569696
info@tdcgooi.nl
www.tdcgooi.nl