Interview met Jeanette Vis-Meijer van Accountantskantoor Accofis

Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Jeanette Vis-Meijer ik ben een praktisch, energieke en sportieve vrouw. Zo’n 15 jaar geleden door de groei van het Accountantskantoor Accofis van mijn man ben ik, na het behalen van de benodigde papieren, in de loonadministratie terecht gekomen. Wij hebben de bedrijven hiervoor gesplitst in een Accountantskantoor en Loonadministratiekantoor.

Sinds januari 2005 ben ik eigenaar van Adfis Administratiekantoor Vof. Wij verzorgen voor de klanten van het Accountantskantoor  Accofis en onze eigen klanten de Loonadministratie en adviseren in Arbeidsrecht, Ziekteverzuim en HR.. Samen met de klanten willen wij zorgen voor een correcte loonadministratie en hier alle ontwikkelingen in volgen.

Wij zijn hiervoor overgestapt in 2017 naar een volledige online omgeving om zo efficiënt mogelijk de Salarisadministratie en HR te verzorgen. Hierin kan de klant zelf een gedeelte doen of ik kan het geheel verzorgen, allerlei varianten zijn hierin mogelijk.

Hoe de Online omgeving precies werkt kan ik u eenvoudig uitleggen aan de hand van deze bijgesloten video tutorial

Mocht u kennis willen maken of interesse hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact op met: Jeanette.vis@adfis.net

Door de vriendschap met Arjanne Bosch ben ik afgelopen juli 2018 lid geworden van Ondernemend Wijdemeren, de reden van mijn lidmaatschap is dat ondanks al die jaren dat ik/wij al bestaan we ons inziens in de regio weinig bekendheid hebben. Mogelijk kunnen wij iets voor iemand betekenen op welk gebied dan ook.

Ik ben verder geen lid van andere ondernemersverenigingen, maar door mijn opleiding docente Lichamelijk Opvoeding ben ik al ruim 20 jaar Docente L.O. voor de  basisschool eerst in Loosdrechts nu 2 dagdelen in de week in Kortenhoef en actief binnen de hockeywereld, trainer/ coach en opleider voor de KNHB. Deze afwisseling tussen het lesgeven / instructie geven en het kantoor werk zorgt er voor mij voor dat ik elke dag zin heb om aan mijn dag te beginnen.

Ik ambieer nog geen functie binnen de vereniging, maar mochten er hand – en spandiensten noodzakelijk zijn help ik graag mee.