Interview met Freek Zeldenrijk / Screen4all

Soms is het tijd voor wat anders, dacht Freek toen hij zijn hobby zag omslaan in een businessmodel. Ondernemer Freek Zeldenrijk die naast het maken van de beste gehaktballen van ’t Gooi en omstreken nog een bedrijf is gestart met zijn goede vriend Maarten van de Bunt. Onder het genot van een heerlijk balletje vertelt Freek over hun concept Screen4all.

Sinds wanneer ben is Screen4all lid geworden van Ondernemend Wijdemeren?
Wij zijn vorig jaar lid geworden, vertelt Freek. Eigenlijk heel simpel, want ook ik had veel contact met Wieco Boonstra van de evenementencommissie en ben door hem overgehaald!
Ook een duwtje van Ron Kruiswijk gaf de goede richting aan. Natuurlijk werken wij met Screen4all veel in Wijdemeren zelf, maar het enthousiasme van Wieco gaf de doorslag, aldus Freek.

Hoe is Screen4all ontstaan en wat heeft Screen4all te bieden?
Zes jaar geleden startten Maarten en ik Screen4all, en begonnen met het uithangen van schermen op locaties waar mensen even staan te wachten. Op die schermen zorgen wij voor een aantrekkelijke, efficiënte manier van adverteren, informeren en entertainen. Deze schermen hangen in winkels, horecabedrijven en sportscholen. Bijvoorbeeld in Hilversum, Loosdrecht, Maartensdijk en Laren.

Later kregen we de kans om dit uit te breiden met buitenreclamelocaties. Deze zuilen zijn prominent aanwezig op alle invalswegen van de Gemeente Wijdemeren. Er staan acht City Signs met de mogelijkheid om te adverteren met posters op A0 formaat. Twee van de zuilen zijn inmiddels voorzien van een LED scherm, uitermate geschikt voor actiematig gebruik. Wij onderscheiden ons door korte afspraken te bieden. Adverteren per week of per maand, zonder contracten of lange looptijden.

Prijsvoorbeeld (ex btw): De binnenschermen op wachtlocaties vanaf 75,- euro per maand.
De posterzuilen 90,- euro per locatie per maand.
De LED zuilen 50,- euro per week.

Wat is de ideale klant van Screen4all?
Uiteraard een tevreden klant, zegt Freek.

Is Screen4all lid van meerdere regionale bedrijfsverenigingen?
Nee, alleen van Ondernemend Wijdemeren.

Waarom is Screen4all lid geworden en wat verwacht het bestuur er uit te halen?
Wij hopen naast het netwerken meer naamsbekendheid te creëren en dat we in de regio steeds meer ondernemers kunnen enthousiasmeren voor onze buitenreclame en/of narrowcasting!

Wat heeft Screen4All te bieden aan de vereniging en/of aan de leden van Ondernemend Wijdemeren.
Voor de leden is er in de maand maart (of april, afhankelijk van plaatsing) 15% korting.

Ambieer jij namens Sreen4all een functie in de vereniging Ondernemend Wijdemeren?
Nee, al mogen jullie het altijd vragen voor eenmalige acties. Als ik kan help ik graag natuurlijk!