Interview met Mark Baatje / Nimmerdor About Wonderfull Flowers

Nimmerdor About Wonderfull Flowers is een veelzijdig bedrijf die wordt gedreven door een team enthousiaste vakmensen die kwaliteit , duurzaamheid , creativiteit hoog in het vaandel heeft staan.

Servicegerichtheid en brainstormen met de klant over bloemen, interieur of de aankleding van de mooiste dag van je leven horen bij ons dagelijks werk en maakt Nimmerdor uniek in het Gooi en omstreken.

Het jaar 2008 waarin ik Mark Baatje het bedrijf Bloembinderij Nimmerdor overnam nadat ik hier al 10 jaar werkzaam was vormt de basis van waar wij voor staan.

Nimmerdor is actief op de zakelijke en particuliere markt en bied oplossingen op maat,

Onze flowerservice bezorgd wekelijks bloemen op kantoor of thuis en ont zorgt zo de klant die hier geen omkijken meer naar heeft,.

de klant heeft dan altijd verse bloemen die door ons kundig in een vaas worden geschikt.

Duurzaamheid heeft ook een hoge prioriteit en Nimmerdor verkoopt meest verantwoord geteelde bloemen met het MPS keurmerk.

De bloemen worden geteeld en verhandeld met respect voor mens en milieu.

Ook andere leveranciers worden geselecteerd op duurzaamheid zodat ook Nimmerdor haar steentje bijdraagt aan een beter handelsklimaat.

Nimmerdor levert dus vakwerk zonder hierbij de klant uit het oog te verliezen zodat deze de mooiste en meest passende bloemen voor elke gelegenheid geleverd krijgt.