Interview met Johan Zijtveld / JeeGee Vastgoed B.V.

Gert en Ramona waren op bezoek bij Johan Zijveld. JeeGee Vastgoed heeft schitterende projecten in portefeuille. Van transformatie van een groot kantoorpand tot appartementen tot de restauratie van een rijksmonument, alle facetten van de bouw komen langs.

Sinds wanneer ben je lid?
Ik ben lid sinds begin 2017. Leuk om verbonden te zijn middels allerlei activiteiten met lokale en regionale ondernemers.

Wat voor soort onderneming heb je en waarom heb jij gekozen voor het ondernemerschap?
Na bijna 20 jaar in loondienst te hebben gewerkt vond ik de tijd rijp om voor mezelf te beginnen. Gezien mijn jarenlange ervaring binnen de projectontwikkeling ben ik hier in verder gegaan. Een locatie omturnen tot iets nieuws, nadenken over het juiste gebouw op die plek, dat is iets waar ik echt blij van wordt. Door mijn grote netwerk heb ik inmiddels een fors aantal projecten onderhanden. Van startersappartementen tot hele luxe villa’s aan het water. Van een transformatie van een groot kantoorpand tot appartementen tot de restauratie van een rijksmonument, alle facetten van de bouw komen langs.

Wat is je ideale klant en wanneer mogen mensen contact opnemen?
Voor mij is elke consument met zijn of haar woonwensen de ideale klant. De ultieme uitdaging blijft om woningen te ontwikkelen die in de smaak vallen bij de consument, die duurzaam zijn maar die ook over vele jaren nog mooi zijn.
Mensen mogen uiteraard altijd contact opnemen. Wanneer men een stuk grond heeft, een (bedrijfs) pand wil verkopen of de mogelijkheden wil onderzoeken wat er precies mogelijk is op een perceel kan men altijd bellen of een mail sturen.

Ben je lid van meerdere regionale bedrijfsverenigingen?
Naast Ondernemend Wijdmeren ben ik lid van de Vastgoedkring. Tevens ben ik erg actief bij de business club van de Goyer Golfclub in Eemnes.

Waarom ben je lid geworden en wat verwacht je eruit te halen?
Ik vind het goed om andere ondernemers te ontmoeten, hun verhalen aan te horen en waar nodig kennis en ervaring uit te wisselen. Daarnaast is saamhorigheid een groot goed, en dat is binnen de Ondernemerskring in ruime mate aanwezig.

Wat heb je te bieden aan de vereniging en/of aan de leden van Ondernemend Wijdemeren.
Niet zo heel veel. Een nieuwe woning aanbieden gaat echt wat te ver…………..

Ambieer je een functie in de vereniging Ondernemend Wijdemeren?
In eerste aanleg nog niet.

Zou je relaties willen uitnodigen om eens een bijeenkomst bij te wonen?
jazeker