Interview met Alexander Kroon / Vermex Ongediertebestrijding

In het voormalige pand van de ABNAMRO in Loosdrecht werden Ramona en Arjanne hartelijk ontvangen door Alexander en zijn vrouw Cora Vlug. Ze hebben er in korte tijd een prachtig woonhuis van gemaakt! Tijdens de heerlijke koffie vertelden zij hoe zij veel particulieren en zakelijke klanten helpen met duurzame ongediertebestrijding.

Sinds wanneer ben je lid?
Wij zijn twee jaar geleden lid geworden en vinden het een leuke, gezellige club.

Wat voor soort onderneming is Vermex?
Wij zorgen met onze ongediertebestrijding en -preventie dat mensen zorgeloos kunnen werken en wonen. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben wij al heel wat mensen blij gemaakt! En de afwisseling maakt mijn werk zo leuk. De ene dag ben ik houtworm aan het bestrijden en de andere dag plaats ik roosters of ben ik aan het metselen.
Wij zijn dagelijks bereikbaar, ook buiten kantooruren. Onder onze klanten bevinden zich onder andere restaurants, stallen, kantoren, VVE’s en natuurlijk ook particulieren. De problemen zijn heel divers. Van huismuis tot houtworm. Van kakkerlak tot vliegen. Zitten er gaten in het voegwerk waardoor muizen naar binnen komen? Is er lekkage in de kruipruimte waardoor er motmuggen in de kelder zitten? Dat zijn allemaal problemen waar wij iets aan kunnen doen. En we werken heel discreet. Wanneer we bijvoorbeeld een servicebezoek doen bij een restaurant staat er niet groot “Ongediertebestrijding” op de auto.

Wat maakt Vermex succesvol?
In tegenstelling tot veel van onze collega’s, bieden wij een compleet pakket. Niet alleen voeren wij bestrijdingen uit, maar wij kunnen ook de bouwtechnische weringsmaatregelen uitvoeren. Dus na de bestrijding hoeft u niet óók nog eens een aannemer in te schakelen om de weringsmaatregelen te treffen. Want dáár ligt onze kracht. Bestrijden én preventie. Want preventie is de beste bestrijding. Het is milieu- en diervriendelijker én uiteindelijk een stuk goedkoper,

Ben je lid van meerdere, regionale bedrijfsverenigingen?
Nee, wel van de brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland.  Als lid zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regelgeving.

Waarom ben je lid geworden en wat verwacht je er uit te halen?
Wij vinden het leuk om andere ondernemers te spreken en van elkaar te leren. En ik (Alexander) kom uit Maarssen Dorp, dus het is ook gewoon fijn om dorpsgenoten te leren kennen. Je weet nooit of er samenwerkingen uit voortvloeien.

Wat heb je te bieden aan de vereniging en/of aan de leden van Ondernemend Wijdemeren.
Heeft u een bedrijfspand/woning in ons werkgebied? (Wijdemeren/Gooi/Utrecht), wij komen gratis langs voor een inspectie. En mogen wij voor u de eventuele weringsmaatregelen uitvoeren? Dan krijgt u eenmalig 5% korting op de factuur.

Ambieer je een functie in de vereniging Ondernemend Wijdemeren?
We willen op dit moment onze aandacht volledig op Vermex vestigen, maar wie weet in de toekomst.

Zou je relaties willen uitnodigen om eens een bijeenkomst bij te wonen?
Dat hebben we al wel eens gedaan en doen dat zéker nog eens!