Wolverlei Tekst en Beeld

Wolverlei Tekst en Beeld maakt educatieve teksten voor onder meer onderwijsmethodes, boeken, tijdschriften en brochures (Marlies Huijzer) en maakt foto’s van alles wat in Nederland zich buiten afspeelt. (Martin Stevens)
Groot on-line beeldarchief van Nederlandse plaatsen, natuur en landschap, architectuur, recreatie en maatschappelijke onderwerpen. Ook reisfotografie van Europese landen en daarbuiten, vooral op landschap en natuur gericht.
Beeld gebruikt voor onder meer publicaties van Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, KNNV Uitgeverij, diverse tijdschriften, boeken, kalenders, prentbriefkaarten, websites en brochures

Reigerlaan 63 - 1241 EC - Kortenhoef
Tel: 035 656 46 41 - Mob: 06 535 670 50
Openingstijden:
We werken van huis uit en zijn 24/7 bereikbaar via de website en mail. Verder op afspraak.

Martin Stevens

Sinds eind jaren ’60 actief in de fotografie. Beroepsopleiding fotografie in de jaren ’70 en vanaf 1980 tot 2010 in dienst van Natuurmonumenten geweest als beheerder bezoekerscentrum en beheerder beeldarchief/beeldredacteur. Sinds 1998 eigen bedrijf samen met Marlies Huijzer op het gebied van educatieve teksten en fotografie.
Marlies maakt vooral onderwijsmethodes voor meerdere educatieve uitgeverijen, ik fotografeer vooral heel Nederland voor de Plaatsengids.nl en heb een uitgebreid archief natuur en landschapsbeelden van Nederland en andere landen. De beelden worden gebruikt voor een groot scala aan publicaties vanuit het on-line archief of in opdracht gemaakt voor specifieke doeleinden.

Mob: 06 535 670 50