Tinkin

Tinkin is een jong bouwkundig ingenieursbureau opgericht door Rowan en Martijn. Met een decennium aan ervaring, koesteren we onze passie voor bouwkunde. Onze specialisatie in de bouwkunde omvat het ontwerpen, vergunnen en realiseren van particuliere woningen. Daarnaast staan we klaar om ondersteuning te bieden op het gebied van bedrijfsvastgoed, en we zijn eveneens beschikbaar voor het meedenken in projectontwikkelingen.

Herenweg 1 - 1241 LB - Kortenhoef
Tel: 06 37 11 88 77 - Mob: 06 27 99 69 27

Rowan Kloosterman

Tijdens onze studie zijn we met Tinkin begonnen, oorspronkelijk als een manier om iets extra’s bij te verdienen naast de studie en om meer te leren binnen ons vakgebied. Je zou dus kunnen zeggen dat het ondernemen er al vroeg in zat. We ontdekten al snel dat we hier veel plezier aan beleefden, waardoor we besloten hebben om Tinkin als een professioneel bouwkundig ingenieursbureau voort te zetten. Nu staan we klaar om particulieren en ondernemers te ondersteunen bij hun vastgoedvraagstukken, ongeacht de omvang. Mijn persoonlijke levensfilosofie is dat het essentieel is om voortdurend buiten je comfortzone te treden en je eigen horizon te blijven verbreden. Dat maakt ons bureau ook ambitieus en meedenkend op die manier kan ik me blijven inzetten voor de gemeente/omgeving en een positieve impact maken.

Mob: 0627996927

Martijn Smits

“Als jonge ondernemer direct voor jezelf aan de slag gaan is niet iets dat iedereen zomaar doet. Onze drijfveer komt voort uit de gedeelde passie voor ons vak, andere mensen willen helpen en onze lange vriendschap.
In de toekomst willen wij met Tinkin bijdragen aan duurzame ontwikkelingen in de omgeving en hopen we met veel lokale ondernemers aan de slag te kunnen. “

Mob: 0637118877