Rosa's Cantina

Rosa’s Cantina is de plek die voelt als thuis op het platteland van Italië. Waar je welkom bent. Waar het lekker is. Open, vrij, verrassend, warm en creatief.

Bij Rosa’s Cantina eet je Italiaans. De kracht van de Italiaanse keuken is puurheid, eenvoud en eerlijkheid. En zo koken wij. Met pure en verse producten, zoveel mogelijk van kleine locale leveranciers.

De pizzabakker van Rosa’s Cantina is een kunstenaar. Hij bereidt het deeg elke dag volgens ambachtelijk recept en maakt zo de authentieke, dunne en krokante bodem.
Onze pastagerechten maar ook bijvoorbeeld onze ossobuco bereiden wij zelf door pure ingrediënten mengen met creativiteit.

Wij van Rosa’s Cantina houden van goed en lekker. Van mensen en eten. Daar zorgen we voor. Zodat we gezond zijn. Samen zijn. Het gezellig is. Er tijd is. We doen dit heel gewoon. Zonder overdrijven. Maar wel met hart en ziel.

Rosa’s Cantina is open voor koffie, lunch, borrel en diner. En is ook exclusief te huur voor grote en kleine evenementen.

Oud Loosdrechtsedijk 167 - 1231 LV - Loosdrecht
Tel: 035-5825751 - Mob: 0654781381
Openingstijden:
Van woensdag t/m zondag van 12:00 tot 21:30 uur (zondag tot 20:30 uur)
Op maandag en dinsdag ook open voor partijen.

Rosemarijn de Vink

Met ruim 35 jaar horeca-ervaring van Nederland tot Frankrijk, van bediening tot keuken, van manager tot gastvrouw, van restaurant tot bedrijfscatering, ken ik alle ‘ins en outs’ van het vak, maar ook als gast en hospitality mens in hart en nieren!

Al ruim 20 jaar woonachtig in Loosdrecht met een groot netwerk en kennis van de markt ben ik een gedreven ondernemer, enthousiast organisator en creatieve initiator.

Mob: