MKB Finanz B.V.

MKB Finanz is dé financiële expert in de omgeving van het Gooi. Wij begeleiden en adviseren ondernemers bij hun bedrijfsfinancieringen. Ons uitgebreide netwerk in plaatsen als Loosdrecht, Kortenhoef, Hilversum, Weesp en de rest van de Gooi en Vechtstreek geeft jou toegang tot de vele bronnen van geld die er zijn. Wij gaan verder waar de banken nee zeggen. Heb jij extra middelen nodig om te ondernemen? Wil je extra kapitaal aantrekken voor investeringen en groei? Heb je een beleggingspand op het oog? Wij zorgen voor een passende financiering voor jouw succes.

Krijn Sweers en Quido Schaafsma helpen je graag!

Loosdrechtsebos 19 - 1213RH - Hilversum
Tel: 085 007 40 49 - Mob: 06 12 87 59 88
Openingstijden:
Maandag 8.00 - 20.00
Dinsdag 8.00 - 20.00
Woensdag 8.00 - 20.00
Donderdag 8.00 - 20.00
Vrijdag 8.00 - 20.00
Zaterdag 9.00 - 13.00

Quido Schaafsma

Wij zijn Krijn Sweers en Quido Schaafsma. Samen hebben we meer dan 35 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening. Gedurende onze periode bij de ING Bank en de Rabobank hebben we in de regio Gooi en Vechtstreek veel ondernemers kunnen helpen. De persoonlijke klik en het vertrouwen dat ondernemers ons geven is goud waard. Het verhaal achter deze bijzondere mensen die risico’s durven te nemen, die over een flinke dosis doorzettingsvermogen beschikken en vaak oplossingsgericht in het leven staan vinden wij erg inspirerend.

Helaas konden we bepaalde ontwikkelingen niet tegenhouden. De dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf werd steeds minder persoonlijk. Kredietaanvragen moesten via geautomatiseerde systemen verwerkt en beoordeeld worden. Een accountmanager als vast aanspreekpunt, met direct telefoonnummer en emailadres was niet meer vanzelfsprekend. Ondernemers voelden zich niet altijd meer gehoord en begrepen. Ze voelden zich soms een (bankrekening) nummer. En wij willen niet dat ondernemers zich een nummer voelen.

Dus het was voor ons ook de hoogste tijd voor een nummer. In de vorm van een kamer van koophandel nummer welteverstaan. MKB Finanz was geboren. Het voelde als een sprong in het diepe. Geen vast salaris meer per de 24e van de maand, geen auto van de zaak, geen 13e maand. Maar wel weer gelukkig, dichtbij onszelf en dichtbij de ondernemers. En nog steeds dezelfde passie: het begeleiden en adviseren van ondernemers bij hun financierings- en bedrijfseconomische vraagstukken.

Mob: 0612875988