Markhoff architects

“Markhoff architects is een gepassioneerd architecten bureau dat hoogwaardige architectuur toegankelijk maakt voor iedereen. Onze handtekening als architecten is de creativiteit, het handwerk en de aandacht voor details die wij in iedere individuele opdracht verwerken.
We hebben een brede ervaring in nieuwbouw, verbouw en interieur. We werken ook op stedenbouwkundig ontwerp van nieuwe en vernieuwde gebieden.

Markhoff Architects is een BNA geregistreerd architecten bureau gevestigd in het landelijke ‘s-Graveland.

Zuidereinde 52b - 1243 KH - 's-Graveland
Tel: 035 - 65 50 114 - Mob: 06-29621190
Openingstijden:
Ma-Vr van 8.30 tot 17.30

Cynthia Markhoff

“Ik heb een rijke ervaring op het gebied van architectuur, stedenbouw, onderzoek en ontwerp. Ik werk aan een breed scala van nationale en internationale projecten, waaronder stedenbouwkundig ontwerp, nieuwbouw en natuurlijk ook verbouw en interieur van panden.
Mijn interesse ligt in de nauwe relatie tussen natuur, kunst en bewoonde ruimte. Na een carrière bij architectenbureaus in Duitsland en New York werkte ik acht jaar bij het toonaangevende UNStudio in Amsterdam. Daarnaast doceer, jureer en geef ik workshops voor diverse hogescholen en universiteiten. Sinds 2012 ben ik gevestigd in het prachtige ’s-Graveland met mijn bedrijf Markhoff architects.

Mob: 0629621190