Internity

INTERNITY begeleidt mensen die intense ervaringen en ingrijpende levensgebeurtenissen hebben meegemaakt. Mensen die willen leren om deze gebeurtenissen op constructieve wijze te verwerken in hun levensverhaal. Mensen die nieuwe gezichtspunten in hun leven zoeken. Mensen die de stap willen maken van “praten over” verandering naar daadwerkelijk de beweging in gang zetten. Mensen die verandering in gang willen zetten maar bovenal ook willen doorzetten.

INTERNITY werkt vanuit een dynamisch concept van gezondheid, gebaseerd op veerkracht, eigen regie en verantwoordelijkheid. Internity ziet gezondheid als het vermogen je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven.

Internity-BROES vormt onderdeel van Internity en biedt cliënten van Internity de mogelijkheid om in een outdoor-setting in groepsverband nieuwe inspiratiebronnen te verkennen om daadwerkelijk veranderingen aan te brengen in hun leven.

Internity-ROADWORKS complementeert het drieluik van de organisatie Internity en biedt een integraal begeleidingsconcept aan: “Routeplan naar werk: Integrale aanpak voor succes”. Werkgevers hebben het welzijn van hun medewerkers hoog op hun prioriteitenlijst staan. Goed werkgeverschap, gezondheid en groei van medewerkers zijn onderdelen van strategisch personeelsbeleid in veel organisaties. Langdurig thuiszitten is in niemands belang: het is een onzeker proces voor zowel medewerker als werkgever waar veel energie, tijd en geld mee is gemoeid. Internity-ROADWORKS biedt maatwerk begeleiding om met elkaar van “De route naar werk” een succes te maken.

Ericaweg 46 - 1251 WN - Laren NH
Mob: 0648269497
Openingstijden:
Werkdagen 9-17 en op afspraak. Zie tevens website voor het maken van een online afspraak.

Loes Kaijen

Loes Kaijen (1972) is gediplomeerd Integratief (Hypno)therapeut en is opgeleid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Ze is alleenstaande moeder van drie kinderen. Loes werd geboren in Amsterdam, leerde lezen en schrijven in de Verenigde Staten van Amerika (English native speaker).

Na haar eindexamen gymnasium studeerde zij Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht. Vervolgens was Loes werkzaam als projectmanager bij een Amerikaans telecombedrijf en gedurende 10 jaar beleidsadviseur binnen het Erasmus MC te Rotterdam.

Als gevolg van een aantal ingrijpende gebeurtenissen in haar eigen leven besloot Loes in 2010 het roer om te gooien en haar ervaringsdeskundigheid te professionaliseren. Ze voert een praktijk voor Integratieve Psychotherapie, Hypnotherapie en Counseling voor volwassenen in Laren NH met als specialisatie traumabegeleiding.

Naast begeleiding van mensen die intense ervaringen en ingrijpende levensgebeurtenissen hebben meegemaakt, neemt ze binnen de beroepsvereniging “Vereniging van Integraal Therapeuten” (VIT) zitting in de “Commissie onderzoek kwaliteit opleidingen”, waarmee ze ook via deze weg actief bijdraagt aan de ontwikkeling en professionalisering van haar vakgebied in het psychosociale werkveld.

Ervaren zwemster (IJsselmeer-oversteek in 2017, Free a Girl Channel Challenge, Kanaaloversteek van Engeland naar Frankrijk in 2018, Henley-Swim Bridge to Bridge, 14 km in Engeland in 2019), begenadigd kok, meerdere “Outward Bound“ survival programma’s in de voorbije jaren.

Mob: 06-48269497