Heeren van Loosdrecht Croquetteurs

De kwalitatieve snacks van de HEEREN VAN LOOSDRECHT zijn bereid met puur natuurlijke ingrediënten. Wij voegen dus geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toe!

De bouillon voor onze producten wordt nog ouderwets getrokken en in onze Heeren 1830 Croquetten en Heertjes (bitterballen in de vorm van een mini-croquetje) verwerken wij **scharrelvlees van het Gelders rund.

Samen met de Heertjes maken de Garnaaltjes, de Groentemannekes en de Madammekes (smakelijke kaasbitterballetjes met blokjes beenham, verrukkelijk met een wijntje aan de plas na een dagje varen…) ons borrelgarnituur compleet.

Onze pay-off: “”Geniet van de Smaak uit Loosdrecht!””

Boegspriet 38 - 1231 HC - Loosdrecht
Tel: 030 275 3395 - Mob: 06-20010872

Jan Lagrouw

Van oorsprong verkoop ik ‘gebakken lucht’ oftewel radioreclame.

Ooit gestart met dorpsgenoot Willem van Kooten, die mij adviseerde geen dj te worden, maar verkoper “”dat ligt jou veel meer””. Hij bedoelde eigenlijk dat ik geen goede dj was, achteraf gezien een goede tip ;-).

Het idee voor de Heeren van Loosdrecht Croquette is in 2013 ontstaan tijdens de buurt-bbq. Het motto: “”het moet een kwaliteitsproduct worden, want er is al troep genoeg.””

Met deze ‘uit de hand gelopen hobby’ leveren wij ondertussen aan meer dan 100 kwalitatieve horecabedrijven en hebben wij 2 personen uit een UWV-situatie gehaald, die nu een superleuke job hebben.

Mob: 0620010872