Feeling-healthy.net

Feeling-healthy.net is een organisatie met zelfstandige ondernemers. Zij werken samen aan internationale expansie van trendproducten uit de wellness-industrie. De toenemende aandacht voor een gezonde levensstijl biedt aanzienlijke kansen. De “healthy living”-markt heeft een omvang van circa EUR570 miljard. Analisten voorspellen dat deze markt jaarlijks gemiddeld 7-8% groeit, dubbel zo snel vergeleken met de wereldeconomie.

Het concept van Feeling-healthy.net speelt in op deze exceptionele groei. Met een bijzonder businessconcept dat nauwelijks gevoelig is voor “traditionele” problemen van “traditionele” bedrijven; overheidsmaatregelen, concurrentie, debiteuren en personeel. Het succesvolle concept en de bestaande infrastructuur geven u het potentieel om onbegrensd zaken te kunnen doen met top werkende producten, trainingcentra en team-support.

Slotzicht 8 - 1394 BP - Nederhorst den Berg
Tel: 0294 74 10 80 - Mob: 06 29 46 90 82
Openingstijden:
Online, 24/7

Joost Boers

Ik heb een achtergrond in de media en wilde doelen in mijn leven bereiken. Binnen mijn carrière was dat niet mogelijk en ik kwam in contact met het concept van Wellness International Netwerk. Daarmee kan ik internationaal ondernemen in een groeimarkt en andere mensen helpen problemen op te lossen. Denk daarbij aan overgewicht, betere prestaties in sport, een betere levensstijl. Maar ook een residueel inkomen, wat de vrijheid biedt om te doen wat je werkelijk wil: reizen, goed wonen, goede doelen steunen, noem het. Of denk gewoon aan ‘later’, of een opvang voor de arbeidsongeschiktheid. We bieden een tool om de kwaliteit van hun leven te verbeteren en het is fantastisch mensen op deze manier te zien groeien.

Mob: 06 29 46 90 82