Elly Smits Coaching & Consultancy

Ik begeleid mensen, teams en bedrijven op het gebied van persoonlijke effectiviteit bij (onverwachte) veranderingen.
Het liefst wil je dat je bedrijf blijft groeien en zich verder ontwikkelt. Je betrekt je medewerkers bij die ontwikkelingen want dat draagt bij aan betrokkenheid en commitment. Tegelijkertijd kost dat ook tijd, waardoor werk blijft liggen.
Een objectieve blik van buitenaf is dan welkom en helpt bij het ontdekken van de ‘blinde vlekken’ voor een medewerker, team of organisatie.
Voorkom dat je blijft aanmodderen en schakel hulp in. Als individuele coach, teamcoach of consultant. Zodat de richting helder is, alle neuzen dezelfde kant op staan en je onderneming kan groeien.

Mijn Visie is dat iedereen talenten heeft en wanneer je die goed inzet, het werkplezier voor jezelf en je team vergroot. Wanneer je weet wat je drijft en je talenten volgt, maak je keuzes die bij jou passen. Je leert hoe dit doorwerkt in je communicatie, gedrag en bereiken van je doelen.

Stichts End 26 - 1244 PN - Ankeveen
Mob: 0683634131

Elly Smits

Na 10 jaar coaching en training in te zetten binnen het bedrijf waar ik werkte, heb ik eind 2018 de overstap gemaakt naar het zelfstandig ondernemen. Mijn coachstijl is oprecht, duidelijk, pragmatisch, analytisch en positief kritisch.
De basis van mijn werk is vertrouwen en transparantie. En dit draag ik ook uit in de samenwerking met bedrijven en particulieren. Na verschillende opleidingen op coach- en trainersvlak, blijft continue leren belangrijk in mijn rol als coach, trainer en consultant én als ondernemer.

Mob: 0683634131