Dijck en de Ridder

Samen sta je sterker…

Want zeg nou zelf: u bent toch liever met het vak bezig waar u echt goed in bent, dan dat u zich bezighoudt met uw financiën?

Laat ons uw financiële zaken goed regelen, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Zo kunt ú zich volledig concentreren op wat u het liefste doet: ondernemen.

Wij geloven niet dat u uw ons slechts eenmaal per jaar voor uw jaarrekening en aangifte wilt zien of spreken.

Wij geloven dat wij een bijdrage kunnen leveren aan het succes van een ondernemer door verbetering van de winstgevendheid, liquiditeit en continuïteit van diens onderneming.

Wij verbeteren de financiële posities van onze cliënten door gedegen analyses van financiële informatie en geven proactieve adviezen zodat onze cliënten betere financiële beslissingen kunnen nemen in de toekomst.

En dit realiseren wij door juist en tijdig opleveren van belastingaangiften, jaarrekeningen en een online dashboard voor een vaste prijs.

Neem vandaag nog CONTACT met ons op 035-624 80 17

Koninginneweg 9 - 1217 KP - Hilversum
Tel: 035 624 80 17 - Mob: 06-204 225 39

Marco Brinkman

Ik heb enkele jaar geleden de opleiding tot accountant-administratieconsulent (AA) voltooid. Ik ben al bijna 25 jaar werkzaam in de accountancypraktijk en hierin diverse ondernemingen in het MKB en de entertainmentbranche geadviseerd over onderwerpen op het gebied van administratieve organisatie, managementinformatie en verslaggeving.

Met ingang van 1 januari 2018 ben ik toegetreden tot de maatschap Dijck en de Ridder. Een groep van 14 enthousiaste mannen en vrouwen die zich dagelijks willen inzetten voor de ondernemers.

Mob: 06 20 42 25 39