De Ossekamp

Welkom in Bed&Breakfast De Ossekamp!
Op de locatie van een voormalige paardenstal zijn 2 luxe en compleet nieuw gebouwde appartementen geplaatst. De appartementen zijn groen, vanwege de bossen en heide (o.a Goois Natuurreservaat), en blauw, vanwege het water (o.a. de Loosdrechtse Plassen).

De bed & breakfast
De 2 appartementen hebben een mooie landelijke uitstraling, zijn goed geïsoleerd en van alle gemakken voorzien. De appartementen zijn in principe voor 2 personen, maar er kunnen ook 4 personen overnachten. Ieder appartement heeft een eigen tweepersoons bed (Swiss Sense bed) met badkamer (met stort- en handdouche) en toilet. In de badkamer kunnen lange mensen gewoon onder de douche staan en zijn uiteraard handdoeken, badjassen, shampoo, een föhn en een handspiegel aanwezig.
In de leefruimte zit een woonkamer annex keuken met een slaapbank waar 2 volwassenen kunnen slapen. De keuken heeft een koelkast, diepvries, combi-oven/magnetron en kookplaat. Daarnaast is er een tv aanwezig met toegang tot de belangrijkste tv-zenders. Heel bijzonder is de muurtekening van de Gooi en Vechtstreek met enkele highlights.

Meer informatie / reserveren kan via ossekamp@gmail en Airbnb:
https://abnb.me/d1t2A1sRqcb en https://abnb.me/3vrYJjwRqcb

Loosdrecht

Irma Kemp

Mob: