Boonstra Wijnen

Je bent van harte welkom bij familiebedrijf Boonstra Wijnen, een oase van smaak gelegen in het schilderachtige Westbroek, tussen de A27 en A2, op de betoverende route van Loosdrecht naar Utrecht. Sinds onze oprichting in 2000 hebben wij met passie en toewijding een grote reputatie opgebouwd als dé specialist in de import en verkoop van hoogwaardige Italiaanse wijnen. Ons assortiment is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 1.000 verschillende wijnen van over de hele wereld.

Ons centraal gelegen magazijn vormt het kloppende hart van ons bedrijf. Wij voorzien vanuit hier klanten door heel Nederland, inclusief de schilderachtige Waddeneilanden, van onze unieke wijnen. Voor degenen die waarde hechten aan persoonlijk contact, bieden wij tevens de mogelijkheid om bestellingen rechtstreeks af te halen in ons magazijn.

Wij treven we ernaar om jou de beste wijnen aan te bieden tegen eerlijke prijzen, met de vertrouwde kwaliteit die je al decennialang van ons gewend bent. Ontdek onze uitgebreide wijncollectie, met liefde en vakmanschap samengesteld, en laat je verrassen door de mooiste wijnen uit alle hoeken van de wereld. Wij delen graag onze passie voor voortreffelijke wijnen met jou.

Dr. Welfferweg 11F - 3615AK - Westbroek
Tel: 0346-282921 - Mob: 06 293 939 29
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur

Wieger Boonstra

Mob: 06 293 939 29