Boonstra Wijnen

Boonstra Wijnen is sinds 2000 zelfstandig importeur van Italiaanse wijnen, bieren, grappa’s en likeuren.

Alle producten in ons assortiment importeren wij rechtstreeks van de Italiaanse producenten. We bezoeken onze producenten regelmatig op beurzen, én in hun eigen wijngaard. Zo weten we waar het product vandaan komt en wat het verhaal is achter hun product of wijnhuis.

Wij proeven jaarlijks vele wijnen, máár slechts een heel klein percentage van die wijnen haalt ons assortiment. De smaak en geur zijn natuurlijk heel belangrijk maar ook een biologische productiewijze of beperkt gebruik van sulfiet wordt steeds belangrijker. Wij kiezen in ieder geval altijd voor de beste en lekkerste wijn voor de juist prijs.

Alle producten uit ons assortiment leveren wij ook daadwerkelijk uit voorraad. Wij leveren aan particulieren, bedrijven en omroepen.

De horecabedrijven kunnen wij door onze van dienst zijn met passende wijn-spijsadviezen. Om de verkoop te vergemakkelijken maken wij wijnbeschrijvingen met wijn-spijsadvies voor wijnspecialisten, slijterijen en andere wederverkopers.

Gedurende het hele jaar verzorgen en verzenden relatiegeschenken voor onze zakelijke klanten. U kiest het product en de verpakking, en verder heeft u er geen omkijken naar. Vanzelfsprekend kunnen wij de verpakking met uw logo of in uw huisstijl uitvoeren!

We nodigen u graag uit in onze wijnkelder in Hilversum, zodat u kunt kennis maken met onze mooie producten!

Menno Simonzhof 31 - 1216 LK - Hilversum
Tel: 035 685 54 77 - Mob: 06 293 939 29
Openingstijden:
U kunt 365 dagen per jaar online bestellen via onze webwinkel www.boonstrawijnen.nl

Op afspraak zijn wij 7 dagen per week geopend. Ook afspraken buiten kantooruren zijn voor ons geen enkel probleem!

Wieger Boonstra

Mob: 06 293 939 29

Wieco Boonstra

Mob: 06 295 348 89