Begrafenis en Crematie Onderneming Van Vuure

Uitvaartverzorging Van Vuure verzorgt al vanaf 1896 uitvaarten voor families in het Gooi en omstreken. Onze familieonderneming is een begrip in ’t Gooi en ver daarbuiten. Inmiddels kunnen wij bogen op vier generaties lang ervaring en de nodige vakkennis. Het zit in ons bloed om iets te betekenen voor mensen. Al onze mensen werken hier met hart en ziel, doen werk waar ze achter staan.
Natuurlijk, er is in die meer dan honderdvijfentwintig jaar veel veranderd, maar een heleboel ook niet. Nog steeds vinden wij het belangrijk dat nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen, op zelfgekozen momenten. Dat kan door een thuisopbaring of in een van onze 6 rouwcentra (Hilversum, Bussum, ‘s-Graveland, Laren NH, Muiderberg en Weesp) die geen vaste bezoektijden kennen.

Melkpad 21 - 1217 KA - Hilversum
Tel: 035 624 75 31
Openingstijden:
Openingstijden: 24 uur per dag

Martine van Vuure

Ik ben op mijn 20ste begonnen in het bedrijf met een bijbaantje als administratief medewerkster en manusje van alles. In 2001 heb ik samen met mijn oudste broer de uitvaartonderneming van onze vader, Dirk van Vuure senior, overgenomen. Het is werk wat soms lastig kan zijn door de vele emoties die er spelen, maar het geeft zeker ook veel voldoening om mensen in een moeilijke tijd te kunnen helpen. Ik ben er trots op dat we dit met zo’n goed en betrokken team mogen en kunnen doen.

Mob: