Administratiekantoor A. Siewertsen B.V. & Triple A Accountants B.V.

Administratiekantoor A Siewertsen B.V. en Triple A Accountants B.V. zijn een klein zeer klantgericht full-service administratie- en accountantskantoor, dat op zeer efficiënte en effectieve wijze te werk gaat, hetgeen resulteert in een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij zijn lid van de beroepsorganisaties NBA en Novak. U kunt bij ons terecht voor o.a. administraties, salarisadministraties, jaarrekeningen, belastingaangiften, advisering, kredietaanvragen, etc..

Noordereinde 59 unit A/B - 1243JJ - ’s-Graveland
Tel: 0294 25 13 04 - Mob: 06 27 13 86 65
Openingstijden:
Administratiekantoor A. Siewertsen B.V. en Triple A Accountants B.V. zijn beiden geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. Gedurende deze uren kunt u gewoon bij ons binnen lopen. Voor het maken van een afspraak buiten kantooruren verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Erik van Buul

Ik ben een efficiënt en pragmatisch werkend accountant, bedrijfs- en belastingadviseur met meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Ik ben een allrounder die ervaring heeft opgedaan als professional binnen diverse (inter)nationaal opererende accountants- en advieskantoren, maar ook het MKB zeer goed kent. Daarnaast heb ik vele jaren studenten opgeleid tot accountant en ben ik initiatiefnemer geweest van een groot uitzendbureau. Ik woon in Hilversum, ben getrouwd en heb twee kinderen.

Mob: 06 20 92 93 87