Wijdemeren krijgt een eigen Informatie Magazine

Aan alle Leden van Ondernemend Wijdemeren,

Wijdemeren krijgt een eigen Informatie Magazine. Voorheen was dit de gemeentegids maar deze wordt nu compleet vernieuwd, het wordt een interessant magazine met alles over en uit Wijdemeren. Interviews, recepten, advertorials, artikelen, gadgets, handige adressen en een evenementenkalender komen voorbij in dit nieuwe magazine.

Voor ondernemers in Wijdemeren een mooi platform om hun bedrijf uit te lichten. Voor leden van Ondernemend Wijdemeren is er een aangepast tarief beschikbaar en bij afname van een 1/1 of 1/2 pagina nog extra gratis ruimte*

  • Het magazine verschijnt in mei 2020
  • 10.000 exemplaren worden huis aan huis verspreid en de gemeente deelt deze uit aan alle nieuwe inwoners (ongeveer 900 exemplaren).
  • Om een indruk te geven van hoe Wijdemeren eruit gaat zien hier een voorbeeld van het magazine in Waalre welke reeds gemaakt is.
  • Deadline aanleveren materiaal advertentie: 23 maart 2020

Er zijn 4 formaten beschikbaar:

  • 1/1 pagina € 900,-  *(eventueel plus 1/1 pagina kosteloos, dit is bedoelt als algemeen informatieve content. Zoals een artikel of column. (niet commercieel)
  • 1/2 pagina € 525,-  *(eventueel plus 1/2 pagina kosteloos, dit is bedoelt als algemeen informatieve content. Zoals een artikel of column. (niet commercieel)
  • 1/3 pagina € 450,-
  • 1/4 pagina € 350,-

*Uitleg extra gratis ruimte:
Het leuke en unieke aan dit magazine is dat wij de content (artikelen, columns) kosteloos aanbieden aan de bedrijven die een advertorial plaatsen. Voorbeeld: Een fysio plaatst een hele pagina advertorial van zijn eigen bedrijf en krijgt daar dan een hele pagina gratis bij waarin ze een informatief artikel over mindfulness aanleveren. Of een verzorgingshuis die een halve of hele pagina advertorial voor zich zelf afneemt krijgt er een halve of hele pagina gratis bij waarin zij een informatief stuk aanleveren over eenzame ouderen. Onderaan dit stuk wordt dan vermeld dat deze tekst door u wordt aangeboden + de website.

Tarieven zijn excl. BTW (Formaat van het magazine is 210×260 mm bxh)

Heeft u interesse in ruimte in het eerste magazine van Wijdemeren of wilt u meer informatie, neem dan z.s.m. vrijblijvend contact op met:

Akse Media
Lotte Horst | Multimedia Adviseur
Tel: 06 – 51 40 76 40
Email: lotte@aksemedia.nl