Trots maar ook kritisch!

Terugkijkend naar een jaar geleden kunnen wij met trots zeggen dat loosdrechtsplassengebied.nl op de kaart is gezet!

Deze website biedt aan de bezoekers van ons gebied allerlei informatie en is een aanvulling op de destinatiemarketing van “visit gooi & vecht” (voorheen VVV).

Trots zijn wij op de deelname van de vele lokale bedrijven in de horeca, watersport, dienstverlening, middenstand en overige cultuur- & natuuraanbieders in Wijdemeren. Jullie gaven ons het vertrouwen om het nieuwe platform te lanceren met de daaraan gekoppelde social media. Zij werden beloond voor hun participatie met een jaar gratis lidmaatschap van Ondernemend Wijdemeren.

In 2020 heeft ook de gemeente dit initiatief enthousiast omarmd met een financiële bijdrage en ons aangespoord om door te pakken. Ook voor 2021 is ons verzoek voor een gemeentesubsidie gehonoreerd! Hiermee kunnen wij de website en de social media professioneel  verder ontwikkelen. Ja, wij zijn ook trots op het vertrouwen van de gemeente in ons.

Maar wij zijn ook kritisch! De eerste helft van 2021 is te snel voorbij gegaan met onvoldoende publicaties op o.a. social media, de website en het gebrek aan evenementen i.v.m. Corona. Daarom vinden wij het niet juist om de deelnemers aan loodrechtsplassengebied.nl te factureren voor 2021. En wij beloven verbetering. Vanaf september a.s. zal er weer met nieuw elan gewerkt worden aan de website en social media, vol vertrouwen om onze regio weer maximaal onder de aandacht van onze (potentiele) recreanten te brengen.

Kortom, ons gebied biedt ons kansen en de pakken wij met elkaar op!

Heeft u input t.b.v. loosdrechtsplassengebied.nl die wij echt niet mogen missen? Laat het ons dan weten via: contact@loosdrechtsplassengebied.nl.

Heeft u een evenement die u wilt aanmelden? Dat kan via deze link: loosdrechtsplassengebied.nl/evenementaanmelden/