Toekomstbestendig ondernemen Hoe sustainable is jouw onderneming?

MAANDAG 17 APRIL – 17.00 – 21.00 uur De Groene Afslag, Laren

We weten het allemaal; Om een levensvatbare onderneming te runnen en
dat lang te kunnen blijven doen, is duurzaam ondernemen van groot belang. Digitalisering is daar een onderdeel van. Maar waar begin je? En wat betekenen deze brede begrippen nou eigenlijk voor jouw onderneming?

Op 17 april delen Lucas Mol, aanjager van de Groene Afslag en duurzaam ondernemer en Wilco Verdoold, online marketing strateeg en docent bij de Hogeschool van Amsterdam hun kennis en ervaringen met je. We sluiten af met een walking diner zodat je kunt netwerken en je ervaringen uit kunt wisselen met andere ondernemers uit de regio.

PROGRAMMA:

17:00 – 17:30

• inloop

17:30 – 19:00

  • Een korte inleiding op ‘Toekomstbestendig ondernemen’. Hoe kun je duurzaam ondernemen zonder dat dat ten koste gaat van je resultaten? En wat voor positieve rol speelt digitalisering daarbij?
  • Lucas Mol vertelt zijn verhaal over de urgentie van toekomstbestendig ondernemen en deelt de ervaringen die hij heeft bij de Groene Afslag
  • Wilco Verdoold neemt je mee in de ontwikkelingen in de online wereld en hoe die kunnen bijdragen aan het toekomstbestendig maken van je onderneming.19:00 – 21:00

• Walking diner en volop gelegenheid om te netwerken

We hebben maximaal plek voor 80 deelnemers dus schrijf je snel in!

Bekijk hier de flyer