Samen een succes maken van Loosdrechtsplassengebied.nl

Wat zijn we trots om te kunnen melden dat we momenteel met meer dan 50 ondernemers de krachten hebben kunnen bundelen om het Loosdrechts Plassengebied op de kaart te zetten. Met de financiële steun van de Gemeente Wijdemeren, Koninklijke Horeca Nederland afd. Hilversum en de provincie hebben we ervoor kunnen zorgen dat de website live staat en dat de media ondertussen is geïnformeerd over dit mooie initiatief.
Er wordt hard aan gewerkt de site nog verder te ontwikkelen en zal regelmatig worden bijgewerkt.

Social Media

Ook de Facebook pagina staat live en vanaf nu komen hier regelmatig berichten voorbij. Om het tot een groter succes te maken hebben we ook jullie hulp nodig.

Like de Facebook pagina

Via deze link: https://www.facebook.com/LoosdrechtsPlassengebied/

 

Zie je nog niet alle berichten voorbij komen?

Ga dan naar de pagina, klik op het menu en ga naar instellingen voor volgen. Hier zet je een vinkje bij ‘Als eerste weergeven’ dan mis je geen berichten meer.

 

 

 

Nodig je vrienden uit om de Facebook pagina te volgen.

Ga naar de pagina, klik op het menu en ga naar Vrienden uitnodigen. Klik op alles selecteren en vervolgens op uitnodigingen versturen.

 

 

Nodig daarnaast ook je zakelijke relaties uit om de Facebook pagina te liken.

Ga naar https://www.facebook.com/LoosdrechtsPlassengebied/. Zoek de post met de drone foto van een jachthaven met de tekst ‘Het leukste recreatiegebied van Holland’. Voordat je op delen klikt graag eerst je eigen bedrijfspagina selecteren. Klik rechts naast de tekst ‘delen’ op het driehoekje om de bedrijfspagina te selecteren. Daarna kan de post gedeeld worden.

 

 

En om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen de berichten voorbij zien komen helpt het als iedereen de berichten liked, deelt en er op reageert. En hoe meer mensen de berichten zien hoe meer mensen de website uiteindelijk bezoeken via de link in de berichten en op de Facebook pagina.

Alvast bedankt voor de moeite en laten we er samen iets moois van maken.