Al 20 jaar alle producten met passie en liefde gemaakt
In Nederhorst den Berg is de bakkerij van Anneke en Gerrit Hilhorst al jaren een begrip. In hun bakkerij ‘De 7 Heerlijkheden’ worden al 20 jaar alle producten zoals brood, banket en ijs (met melk van de lokale boer), met passie en liefde gemaakt. In de nieuwe aflevering van ‘Geef me de 5’ vertelt het bakkersechtpaar met trots over hun bedrijf, waar ze met een hecht team het dagelijks brood van de vele klanten bereiden.Bekijk deze aflevering dan hier
Filed under:
Comments: Reacties uitgeschakeld voor Hoofdrol in ‘Geef me de 5’ – Anneke en Gerrit Hilhorst
Het belangrijkste in mijn bedrijf is dat iedereen zich hier thuis moet voelen.
Vier seizoenen lang zijn bewoners die willen bewegen welkom bij Sportlokaal in Nederhorst ten Berg. In een nieuwe aflevering van ‘Geef me de 5’ vertelt Yvonne van Schaik over haar bedrijf. “Het belangrijkste in mijn bedrijf is dat iedereen zich hier thuis moet voelen” is haar motto. Naast een bevlogen verhaal over Sportlokaal, vertelt zij ook over haar meer dan bijzondere werkloopbaan, verklapt zij haar leeftijd en toont ze ons een bijzondere verzameling objecten, waarvan niemand zou denken dat zij die zou verzamelen.Bekijk deze aflevering dan hier
Filed under:
Comments: Reacties uitgeschakeld voor Hoofdrol in ‘Geef me de 5’ – Yvonne van Schaik
Van automonteur naar fietsenmaker.
In geheel Wijdemeren is fietsenmaker Co Verhoef een bekende verschijning. Volgend jaar bestaat zijn bedrijf Bikeshop Totaal in Loosdrecht 25 jaar. Geef me de 5 nam een kijkje achter de schermen van zijn bedrijf aan de Nootweg. Waarom koos de toen 26 jarige Co voor het fietsenvak en een eigen bedrijf??Bekijk deze aflevering dan hier
Filed under:
Comments: Reacties uitgeschakeld voor Hoofdrol in ‘Geef me de 5’ – Co Verhoef
Wij zijn een ‘allround garagebedrijf’, dat is onze kracht.
Dit keer staat Jan Lamme van Vakgarage Lamme uit Loosdrecht in de spotlights. Hij vertelt over de historie en het heden van zijn bedrijf, dat hij in 2007 overnam van zijn vader en uitbouwde tot een full-service garagebedrijf. Bekijk deze aflevering dan hier
Filed under:
Comments: Reacties uitgeschakeld voor Hoofdrol in ‘Geef me de 5’ – Jan Lamme
Voor Terence van Rossum is geen uitdaging te groot.
Sinds 2022 is Terence van Rossum actief met zijn bedrijf CTC Customs in Loosdrecht. In de vorige uitzending van ‘Geef me de 5’ werd hij door Koen Leurs genomineerd voor de hoofdrol in een nieuwe aflevering van ‘Geef me de 5’, waar ondernemers uit Wijdemeren over hun bedrijf én over zichzelf vertellen. Ben je benieuwd wat voor technische kunsten Terence uithaalt in zijn autobedrijf en welke bloedstollende hobby hij erop nahoudt? Bekijk deze aflevering dan hier
Filed under:
Comments: Reacties uitgeschakeld voor Hoofdrol in ‘Geef me de 5’ – Terence van Rossum
MAANDAG 17 APRIL – 17.00 – 21.00 uur De Groene Afslag, Laren
We weten het allemaal; Om een levensvatbare onderneming te runnen en
dat lang te kunnen blijven doen, is duurzaam ondernemen van groot belang. Digitalisering is daar een onderdeel van. Maar waar begin je? En wat betekenen deze brede begrippen nou eigenlijk voor jouw onderneming?
Op 17 april delen Lucas Mol, aanjager van de Groene Afslag en duurzaam ondernemer en Wilco Verdoold, online marketing strateeg en docent bij de Hogeschool van Amsterdam hun kennis en ervaringen met je. We sluiten af met een walking diner zodat je kunt netwerken en je ervaringen uit kunt wisselen met andere ondernemers uit de regio.
PROGRAMMA:
17:00 – 17:30
• inloop
17:30 – 19:00
Een korte inleiding op ‘Toekomstbestendig ondernemen’. Hoe kun je duurzaam ondernemen zonder dat dat ten koste gaat van je resultaten? En wat voor positieve rol speelt digitalisering daarbij?
Lucas Mol vertelt zijn verhaal over de urgentie van toekomstbestendig ondernemen en deelt de ervaringen die hij heeft bij de Groene Afslag
Wilco Verdoold neemt je mee in de ontwikkelingen in de online wereld en hoe die kunnen bijdragen aan het toekomstbestendig maken van je onderneming.19:00 – 21:00
• Walking diner en volop gelegenheid om te netwerken
Deze interactieve bijeenkomst geeft veel ruimte voor al je vragen over zonnepanelen, batterijen en samenwerking tussen bedrijven. En je hoort de ervaringen van Ton de Nijs van Eurosort. Dit bedrijf in ‘s- Graveland maakt sorteermachines. Op het dak van hun pand op bedrijventerrein de Boomgaard liggen 702 zonnepanelen.
Dit is het programma:
Zonnepanelen en batterijen: kosten, opwek, subsidies en terugverdientijd
Samenwerking tussen bedrijven op een bedrijventerrein: Jos de Bruin geeft uitleg op basis van voorbeeldprojecten
Ervaringen van Ton de Nijs van Eurosort
Gratis dakscans: team opwekking van de Energiecoöperatiemaakt gratis dakscans en laat zien wat er bij komt kijken
Stel al je vragen: we nemen ruim de tijd voor alle vragen vande aanwezigen
Georganiseerd door team opwekking van de Energiecoöperatie
De energiecoöperatie Wijdemeren is een bewonersorganisatie: van en voor bewoners. Met een groen hart en met onze kennis en ons netwerk versnellen wij de energietransitie in onze gemeente Wijdemeren. Meer informatie of interesse in een gratis dakscan? Mail naar dakscan@ecwijdemeren.nl
Filed under:
Comments: Reacties uitgeschakeld voor Meer weten over zonnepanelen voor jouw bedrijfspand? En over batterijen, salderingsregeling en samenwerking tussen bedrijven?
2 Jonge ondernemers in Geef me de 5.
In deze aflevering zijn Koen Leurs en Leonie Snoek van Leurs Hoveniers uit Nederhorst Den Berg aan het woord, zij hebben anderhalf jaar geleden het bedrijf overgenomen van Gé, de vader van Koen en zijn met talloze mooie projecten aan de slag.
Kleurrijke ondernemer Mats Smit in Geef me de 5.
In de serie ‘Geef me de 5’ van Ondernemend Wijdemeren staat deze keer Mats Smit van Smit’s Delicious uit Nederhorst den Berg in de spotlights. Mats is met zijn 28 jaar één van de jongste ondernemers van de ondernemersclub en werd in 2018 uitgeroepen tot ‘Ondernemer van het Jaar’. Als klein jochie handelde Mats al in van alles, het ondernemen zat er al vroeg in en hij is nu eigenaar van een mooi bedrijf dat prachtige creatieve, kleurrijke producten van chocolade maakt. Het verhaal start in 2017 in de keuken van zijn ouders en door hard werken en doorzettingsvermogen is het gegroeid tot een volwassen onderneming waar de trots vanaf spat.