Ondernemen in tijden van corona – Advies op maat voor ondernemers in de regio Utrecht

Heeft u als ondernemer uit de regio Utrecht een vraag als gevolg van de coronamaatregelen, maar komt u er zelf niet uit? Bieden de bestaande regelingen onvoldoende ondersteuning? Of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies over de toekomst van uw bedrijf door corona? Dan kunt u terecht bij de Utrecht Region Economische Corona Alliantie (URECA).

Met URECA heeft o.a. gemeente Wijdemeren samen met bedrijven in de regio Utrecht, gemeenten en de provincie de handen ineengeslagen om ondersteuning en antwoorden op uw vragen te bieden. Dit gebeurt geheel belangeloos. Denk aan het sparren over financieringsvraagstukken, wegwijs worden in de verschillende regelingen, toegang krijgen tot contacten bij bijvoorbeeld de (lokale) overheid, of advies of een klankbord voor uw bedrijfsvoering.

Via het online platform kunt u uw vraag, groot en klein, indienen. Een groeiende groep van medeondernemers uit allerlei sectoren staat voor u klaar om met u te sparren over uw vraag en door te verwijzen naar de juiste ondersteuning.

En heeft u zelf juist hulp ‘in de aanbieding’ voor andere bedrijven in nood? Denk aan advieskracht, consultancy of projectmanagementcapaciteit. Ook dan kunt u contact opnemen met URECA.

Voor wie?

  • URECA is opgericht voor alle ondernemers groot en klein (met uitzondering van ZZP’ers) in de regio Utrecht.
  • URECA biedt hulp bij allerlei vraagstukken waar ondernemers als gevolg van de coronacrisis mee te maken hebben.

Over URECA

De Utrecht Region Economische Corona Alliantie is een samenwerking tussen een veelheid aan (regionale) partners. Het gaat hierbij om aanvullende acties, in aansluiting op het landelijke en regionaal bestaande areaal aan steunmaatregelen.

In de Alliantie wordt nu samengewerkt door Rabobanken in Midden Nederland, PWC, DHM Group, StartupUtrecht, VNO-NCW Midden, MKB Midden Nederland, Regionale Ontwikkelingsmaatschappij (ROM) regio Utrecht (i.o.), gemeenten uit de regio Utrecht, gemeente Hilversum, provincie Utrecht, Utrecht Marketing en Economic Board Utrecht.

Lees meer op de website van URECA: https://bit.ly/ondersteuning-ondernemers