Kick-off Actieteam Wijdemeren: ondernemer, we zoeken jou!

In 2022 hebben ondernemers samen met de gemeente de Economische Agenda 2030 opgesteld. Om onze ambities samen om te zetten naar actie hebben we opnieuw de hulp van alle ondernemers nodig. Neem deel aan het Actieteam Wijdemeren!
Op maandag 5 september geven we vrijblijvend meer informatie over het Actieteam tijdens een kick-off en kunt u kennismaken met wethouder Els Kruijt. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en vindt plaats bij Rosa’s Cantina, Oud-Loosdrechtsedijk 167.

Prioriteiten bepalen
Het Actieteam is een onafhankelijk begeleide club die bestaat uit ondernemers uit Wijdemeren en uit een vertegenwoordiging van de gemeente. Samen bepalen we welke acties van de Economische Agenda prioriteit hebben. Is er nu behoefte aan een sterkere lobby in de regio? Willen we een ondernemersfonds om activiteiten uit te betalen? Of is een aangescherpte positionering om het toeristisch aanbod op te sturen op dit moment belangrijker?

Profiel
Als teamlid van het Actieteam:

  • ben je ondernemer in een van de kernen van Wijdemeren (geweest);
  • vind je het belangrijk om contact te houden met je achterban en ze mee te nemen;
  • ben je enthousiast en gemotiveerd;
  • heb je een ‘can do’-mentaliteit en zie je kansen.

Wil je meer informatie of ben je nu al enthousiast om deel te nemen aan het actieteam? Stuur een mail naar Marius Drissen, marius@stadenco.nl.

Download hier de pdf: Neem deel aan het Actieteam Wijdemeren!