Een bijzonder initiatief van Ondernemend Wijdemeren

Graag je aandacht voor een bijzonder initiatief om het Loosdrechts Plassengebied “extra” op de kaart te gaan zetten.

Mede door de Corona-crisis zijn Ondernemend Wijdemeren, ondernemers en de gemeente Wijdemeren met elkaar digitaal in gesprek gegaan.
Iedereen voelt de behoefte om, nu Nederlanders “gedwongen” worden om vakantie in eigen land te vieren, ze ook naar het Loosdrechts Plassengebied te trekken. Dit gebied strekt zich uit van Weesp tot aan Maartensdijk en van Breukelen tot aan Hilversum.

Een nieuw fris platform van samenwerkende ondernemers (horeca, watersport, jachthavens, verblijfsrecreatie etc.) wordt mede ondersteund door:

  • OW Ondernemend Wijdemeren (ondernemersvereniging)
  • Gemeente Wijdemeren
  • Koninklijk Horeca Nederland afdeling Hilversum e.o.

Door deze financiële steun wordt het mogelijk om een nieuwe website (zie screenshot & PDF) te maken, social media in te richten en het gebied breed te promoten.
Ondernemend Wijdemeren zal eigenaar en beheerder zijn van het merk “Loosdrechts Plassengebeid” en zorgen voor de marketing en promotie. Een commissie, bestaande uit ondernemers, zullen blijvend de informatie up to date houden. Er is een sterke naam, een mooi design en er komt een nieuwe website. Op deze website worden de bedrijven vermeld, komt er een gebiedsagenda met daarin alle evenementen en komt er een nieuws pagina met alle up to date informatie.

Nu is de concrete vraag?
Wil jij als ondernemer deelnemen aan dit initiatief? Dit kan voor slechts €100,- per jaar.
Niet-leden worden dan ook nog eens direct lid van OW!

Gezamenlijke gebieds promotie is van groot belang om meer naamsbekendheid te krijgen en daarmee meer mensen naar ons te gebied trekken. Jouw bedrijf zal hierdoor meer bezoekers/gasten ontvangen en uiteinderlijk meer omzet draaien. Dit initiatief is een goed begin en zal uiteindelijk verder worden uitgewerkt.
Om snel te schakelen vragen wij je om deze week PER OMMEGAANDE te reageren.

Bij voorbaat dank!

Bestuur Ondernemend Wijdemeren

Secretariaat Ondernemend Wijdemeren
Havikskruid 5
3738 TV Maartensdijk
info@ondernemendwijdemeren.nl
IBAN: NL40RABO0328215228