Deel hoe jij onderneemt tijdens deze crisis!

Hoe gaat u als ondernemer om met de coronacrisis? Het is of wordt ongetwijfeld een moeilijke periode waarbij u misschien uw zaak tijdelijk moet sluiten, veel beperkingen heeft en waarschijnlijk een heleboel andere zorgen.

Maar desondanks brengt het ook weer het beste in ons ondernemers naar boven. We kunnen ons bedrijf in zeer korte tijd anders inrichten om toch onze producten of services te blijven bieden. Zie om ons heen hoeveel restaurants er nu aan thuisbezorging doen, kappers die online instructies geven en verfkits verkopen, scholen die massaal digitaal lesgeven en dat allemaal in een absurd korte tijd weten te realiseren.

Deze tijd maakt ons sterk en laat zien dat we echte ondernemers zijn. Wat doet u anders in deze corona tijd? Hoe richt u uw bedrijf in om door te kunnen draaien tijdens een langere periode van social distance? Zijn er al maatregelen genomen in uw bedrijf of heeft het voor u ‘nog’ geen gevolgen?

Naast dat OW jullie helpt inzicht te krijgen in alle maatregelen en regelingen willen we ook inspireren en motiveren. Daarom hierbij de oproep om uw ervaring met ons te delen.
Wat doet u en hoe? Stuur ons uw verhaal (max. 150 woorden) incl. scherpe foto (HR kwaliteit) en/of uw logo naarinfo@ondernemendwijdemeren.nl en we delen je verhaal op de social media kanalen en misschien wel in Weekblad Wijdemeren zodat we met elkaar en van elkaar kunnen leren.