Wijnand Smit

By GJFdeJong,

  Filed under:
  Comments: Reacties uitgeschakeld voor Wijnand Smit


Ramiro Mazzavillani

By GJFdeJong,

  Filed under:
  Comments: Reacties uitgeschakeld voor Ramiro Mazzavillani


Danielle Hartog

By GJFdeJong,

Ik ben een verbinder, maak makkelijk contact en regel alles tot de in puntjes. Netwerken vind ik enorm leuk als ik kansen zie voor anderen of mezelf kom ik meteen in actie. Mijn persoonlijke aanpak wordt door zowel de verkopende als aankopende partij als prettig ervaren. Ik ben praktisch ingesteld en regel zaken snel en adequaat. Iedere opdrachtgever en iedere opdracht is uniek en vraagt een eigen aanpak. De slogan van Statig Wonen makelaars ‘Buitengewoonlijk Persoonlijk’ vat dat mooi samen.

  Filed under:
  Comments: Reacties uitgeschakeld voor Danielle Hartog


Piet Kramer

By GJFdeJong,

  Filed under:
  Comments: Reacties uitgeschakeld voor Piet Kramer


Michiel Verbeek

By GJFdeJong,

  Filed under:
  Comments: Reacties uitgeschakeld voor Michiel Verbeek


Marc van Enk

By GJFdeJong,

  Filed under:
  Comments: Reacties uitgeschakeld voor Marc van Enk


Marc Mostert

By GJFdeJong,

  Filed under:
  Comments: Reacties uitgeschakeld voor Marc Mostert


Quido Schaafsma

By GJFdeJong,

Wij zijn Krijn Sweers en Quido Schaafsma. Samen hebben we meer dan 35 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening. Gedurende onze periode bij de ING Bank en de Rabobank hebben we in de regio Gooi en Vechtstreek veel ondernemers kunnen helpen. De persoonlijke klik en het vertrouwen dat ondernemers ons geven is goud waard. Het verhaal achter deze bijzondere mensen die risico’s durven te nemen, die over een flinke dosis doorzettingsvermogen beschikken en vaak oplossingsgericht in het leven staan vinden wij erg inspirerend.

Helaas konden we bepaalde ontwikkelingen niet tegenhouden. De dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf werd steeds minder persoonlijk. Kredietaanvragen moesten via geautomatiseerde systemen verwerkt en beoordeeld worden. Een accountmanager als vast aanspreekpunt, met direct telefoonnummer en emailadres was niet meer vanzelfsprekend. Ondernemers voelden zich niet altijd meer gehoord en begrepen. Ze voelden zich soms een (bankrekening) nummer. En wij willen niet dat ondernemers zich een nummer voelen.

Dus het was voor ons ook de hoogste tijd voor een nummer. In de vorm van een kamer van koophandel nummer welteverstaan. MKB Finanz was geboren. Het voelde als een sprong in het diepe. Geen vast salaris meer per de 24e van de maand, geen auto van de zaak, geen 13e maand. Maar wel weer gelukkig, dichtbij onszelf en dichtbij de ondernemers. En nog steeds dezelfde passie: het begeleiden en adviseren van ondernemers bij hun financierings- en bedrijfseconomische vraagstukken.

  Filed under:
  Comments: Reacties uitgeschakeld voor Quido Schaafsma


Arwin Westeneng

By GJFdeJong,

  Filed under:
  Comments: Reacties uitgeschakeld voor Arwin Westeneng


Dorien Galet

By GJFdeJong,

  Filed under:
  Comments: Reacties uitgeschakeld voor Dorien Galet