Ondernemend Hilversum

Ondernemend Hilversum werkt met alle ondernemers samen, verbindt ondernemers met opdrachten en is gespecialiseerd in Sales & Organisatie management.

Eemnesserweg 65 - 1221 CV - Hilversum
Mob: 06-25023103

Ramona Poort

Ondernemend Hilversum is sinds 2008 in handen van Ramona Poort. Zij is 8 jaar geleden haar eerste bedrijf begonnen Teletime Services en dat groeide uit met succes naar FlexOffice Nederland. Haar passie, ” het pionieren en goede concepten uitwerken” verslonden door de dagelijkse druk in het managen van haar personeel, de verkeerde samenwerkingen aangaan en de opvoeding van drie kinderen. In 2013 heeft zij het roer om gegooid en is als ZZP-er verder gegaan.

Uit het netwerk van haar vorige onderneming en de samenwerking met ROC in Hilversum komen vaak aanbevelingen die zij graag deelt in haar netwerk. Ze wordt zelf nu met regelmaat gevraagd door bedrijven- netwerkverenigingen en onderwijsinstellingen.

Het verbinden van ondernemers, het helpen van jonge ROCtalenten en bedrijven ondersteunen met haar eigen specialisme = Ondernemend Hilversum!

Op zaterdag 16 mei wordt er weer door Ondernemend Hilversum een Ondernemersdag georganisseerd! Hou ons in de gaten en kom kennis maken met Ondernemend Hilversum!

Mob: 06-25023103