Gerdi van Bijleveld - Kleurcoach & imago expert & kleuradvies

Teamcoachting gegoten in een kleurrijk jasje. Op een creatieve manier bevorderen wij de samenwerking binnen een (project)team. Zonder daarbij de zakelijke kant van het team of organisatie uit het oog te verliezen. Leer je eigen kracht kennen (wat doe je moeiteloos en op welke manier) en die van je teamleden. En laat dit zien. Pas als je in je eigen kracht staat en die van de ander waardeert, kom je tot een krachtige samenwerking.

Ik ben ook expert van Het Imago Spel en laat mensen graag inzien hoe bijzonder ze zijn door de ogen van een ander. Speel het spel een keer in een zakelijke of privé setting en ervaar hoe bijzonder u bent!

Iedere kleur heeft een betekenis. Op zoek naar bij u passende kleuren voor huisstijl, website of logo die uitdrukken wie u bent en waar u voor staat ? Ik help u graag.

Beken ook kleur en neem contact met mij op!

Oranjeweg 9 - 1241 XN - Kortenhoef
Tel: 035 656 25 87 - Mob: 06 22 84 02 36

Gerdi van Bijleveld-Tijsseling

Kleur is meer dan mooi om te zien, meer dan alleen de buitenkant. Iedere kleur heeft een betekenis en vertegenwoordigt emotie. Inzicht in kleur heeft mij persoonlijk rijker en wijzer gemaakt. Bovenal heeft het mij geïnspireerd om voor mijzelf te beginnen. Ik ben een procesverbeteraar en help graag mensen vooruit. Inzicht geven in kleur is onontbeerlijk voor professionals op welk vlak dan ook. Weten wat kleur betekent, is van zo’n grote toegevoegde waarde. Of je nu ZZP’ er bent, accountmanager of HR-medewerker. Je kunt niet zonder inzicht in de betekenis van kleur.

Mob: 06 22 84 02 36