Ecodeautjes - dtp marjolein -

Samen op weg naar een groenere wereld

Ecodeautjes mijn initiatief. Combineer jarenlange grafische ervaring met de liefde voor een groenere wereld. Het resultaat: verrassende, duurzame en ecologisch verantwoorde relatiegeschenken die optimaal promotionele boodschappen uitdragen.

“Met Ecodeautjes implementeer ik de natuur in huis en kantoor. Een ontwikkeling die je steeds vaker ziet. Mensen zijn zich meer en meer bewust van de broosheid van onze aarde. Zij beseffen dat ze vandaag een bijdrage kunnen leveren aan morgen. Aan de wereld waarin zij, hun kinderen en volgende generaties zullen opgroeien. Gezamenlijk dragen wij ons steentje bij aan een groene(re) toekomst. Voor mij persoonlijk is die toekomst: wonen middenin de natuur. Liefst tussen vele wilde bloemen, in de nabijheid van water. Heb dit waar kunnen maken door mijn gevonden woon en werkplek aan het zuidereinde in ‘s Graveland. Heerlijk onthaastend.”

Zuidereinde 184 - 1243KP - 's Graveland
Openingstijden:
Websites 24/7
Kantoor uren van 8.00 tot 20.00 uur.

Marjolein de Raadt

Na diverse opleiding en de kunstacademie grafische vormgeving. Heb ik vele jaren gewerkt als grafisch ontwerpster voor vele uitgeverijen. Zelfs een eigen weekblad het Soesterbergs weekblad van a to z aan gewerkt. Helaas na 3 drie was er geen draagkracht meer vanuit de middenstand. 10 Jaar gewerkt voor VNU en Sanoma waar ik samen met een partner sales en standbegeleiding heb gedaan van de oa Libelle Zomerweek, Margriet Winterfair en Fleurig. In de tijd ontstond ook de vraag naar geschenkjes voor de bezoekers en zo is ecodeautjes ontstaan.

Mob: 06 81929126