Cura Pedicure & Manicure

Pedicure Manicure Webshop

Lepelaarlaan 41 - 1241 EE - Kortenhoef
Mob: 0651102957
Openingstijden:
Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag. Tijden: zie website.

Wendy Brockhoff

Mijn werk:
Het werk als pedicure is zoveel leuker en interessanter als je in eerste instantie zou denken. Geen voet en geen mens is immers hetzelfde. Behandelingen kunnen preventief zijn of er wordt gevraagd om te helpen bij het oplossen van een klacht. Wat is er fijner om deze mensen van hun klachten af te helpen en ervoor te zorgen dat zij dagelijkse activiteiten klachtenvrij kunnen voortzetten?!

Ik vind het heel belangrijk om mijn kennis te blijven verbeteren. Daarom heb ik contact met andere pedicures, lees vakbladen, bezoek beurzen en doe ik regelmatig cursussen en trainingen, zoals recentelijk:
– Voet- en onderbeenmassage
– Schimmeldiagnostiek 3.0
– Strak lakken voor de voeten
– EHBO
– Likdoorns, orthese en vilttechnieken

Ik werk graag samen met andere pedicures en expertises. Het maakt de oplossing soms veel makkelijker dan dat je dit in je eentje doet.

Daarnaast vind ik de professionaliteit en hygiëne belangrijk. Ik ben daarom aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet. Ze hebben mij heel goed geïnstrueerd in de Corona periode. Dat nam heel veel onzekerheid weg, zodat ik veilig voor de klant en voor mijzelf kon werken. De praktijk en materialen worden gereinigd volgens de eisen van hygiëne, arbeid, milieu en veiligheid.

Mob: