Ondernemen tijdens Corona

Naast dat OW jullie helpt inzicht te krijgen in alle maatregelen en regelingen willen we ook inspireren en motiveren. Afgelopen week hebben er al een groot aantal ondernemers in Weekblad Wijdemeren gestaan met hun verhaal. Zie hier de resultaten.

 

The Antonia Lounge Boat

Helaas kunnen we op dit moment u niet een onvergetelijke ervaring bieden met onze comfortabele elektrische lounge boot. Alle vaarten verschoven of geannuleerd en onze doop van 28 april jl. hebben we moeten uitstellen.

Lees artikel

Heeren van Loosdrecht

De croquetteurs van Heeren van Loosdrecht zijn op 22 april gestart met een actie op de radio om de bestelservice van horecabedrijven te promoten.

Lees artikel

Met elkaar en voor elkaar

Als ondernemer moet je rekening houden met tegenslagen, die elk moment wanneer niemand het verwacht kunnen gebeuren. De corona crisis is zo’n onverwachte tegenslag. Maar Restaurant 1244 laat zich echter niet kennen en heeft ingesprongen op de kansen die deze tijd biedt, door een bezorgservice op te zetten.

Lees artikel

Mrs Italy

Pizzacateraar Mrs. Italy heeft het erg druk met haar bezorgservice. Zeven dagen per week wordt haar pizzabus uitgenodigd in een straat om daar pizza’s te bakken die van tevoren besteld zijn. Het gaat om groepen tussen 70 en 100 personen.

Lees artikel

Bikeshop Loosdrecht

Starten in een nieuwe winkel in de coronacrisis, dat is helemaal niet hoe ik het bedacht had natuurlijk. Rustig beginnen, hoopte ik, maar toen brak de coronatijd aan en kregen we het onverwachts al snel heel druk.

Lees artikel

Unit 14 Beveiliging

Sinds we in de lockdown zitten, doen we in overleg andere werkzaamheden op andere tijden. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening op een hoog niveau houden.

Lees artikel

Feeling healthy

We zitten met Feeling-healthy.net in een sector die mensen helpt met goede gezondheid en leefstijl – dat zien we alleen maar toenemen. Gelukkig! We werkten al veel online.

Lees artikel

Huis Doorn ‘open’ voor publiek dankzij Anticipate

Govard-Jan de Jong van Anticipate ziet kansen. Nu Huis Doorn is geslotenvoorpubliek,ishetde ideale tijd om de ruimtes op beeld vast te leggen, bedacht hij. Hij nam contact op en zo ontstond een nieuw idee.

Lees artikel

Z’hoeffie

En dan…. kan je droom er zo maar anders uit gaan zien: Van K’hoeffie & Baxels, om lekker even bij te komen, naar Z’hoeffie, voor koffie to go. Geen ruimte meer om even bij te kletsen of rustig te genieten van een kopje koffie met een lekkere Baxel.

Lees artikel

Frisse neus halen op het water

De verhuurvloot van Jachthaven Kortenhoef is met 40% teruggebracht, de capaciteit in de sloepen is verlaagd naar max. vier personen. De staf let extra goed op de spreiding van gasten. Maar de marketing is verhoogd met 500%.

Lees artikel

Van Vulpen Facilitair

Onlangs ontving Van Vulpen Facilitair een deelopdracht voor het reinigen van de verkeersborden in een deel van de gemeente, in het kader van lokaal uitbesteden.

Lees artikel

Jorin Fotografie

Normaal is de lente de drukste periode voor Jorin. Ik had de behoefte ‘kostbare herinneringen’ te maken. Toen kwam ik op het idee om voordeurportretten te gaan maken.

Lees artikel

Potgrond- drive

Op zaterdag 11 april vond bij Tuin & Dierspecialist Van Henten een heuse Potgrond Drive-in plaats.

Lees artikel

Oogzorg Briljant

Veel activiteiten leken stil te staan bij Oogzorg Briljant. Maar afgelopen weken heeft vooral de webshop www.bezorg-briljant.nl prioriteit gehad en is er een flink gat geslagen in de meer dan 100.000 lenzen die Oogzorg Briljant op voorraad heeft.

Lees artikel