Wij zoeken een algemeen bestuurslid – verantwoordelijk voor evenementen

Ondernemend Wijdemeren (OW) is een bedrijvig netwerk van én voor ondernemers uit de regio Wijdemeren en omstreken. Het is ons doel om het ondernemend imago van Wijdemeren te versterken en het ondernemersklimaat in de regio te verbeteren. Waar mogelijk willen we politiek, toerisme en onderwijs verbinden met het regionale bedrijfsleven.
Naast een net vernieuwd bestuur hebben wij diverse commissies die actief zijn waaronder de Evenementen. Deze commissie is de verbinder binnen OW en organiseert o.a. het welbekende stamppottenbuffet, de haringparty en de Algemene Leden vergaderingen.

FUNCTIE
Als bestuurslid evenementen vervul je naast je rol als bestuurslid ook de rol van regisseur evenementen. Jij kunt zelfstandig jouw taken uitvoeren, maar weet vooral in teamverband de regierol te pakken en andere teamleden van de werkgroep evenementen te enthousiasmeren en te ondersteunen. Jij hebt een duidelijke visie met betrekking tot de inhoud van de evenementen en de implementatie ervan.

  • Vanuit een vakinhoudelijke achtergrond het bestuur adviseren over en het maken en uitrollen van een passende eventkalender;
  • De regisseursrol vervullen in de werkgroep evenementen (Dit doe je samen met een aantal mensen die de uitvoering op zich kunnen nemen).
  • Verantwoordelijk voor interne en externe communicatie omtrent de events Gebruik makend van de beschikbare middelen, website, nieuwsbrief, SoMe (welke worden uitgevoerd door de commissie communicatie).
  • Optimaliseren van de kwaliteit van de evenementen.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?
Naast enthousiasme en affiniteit met onze doelen, willen wij in overleg met jou een regelmatige inzet.

Omdat de commissies nog aan het groeien zijn, zijn we allen nog erg hands-on bezig. Geef vooral aan wat jij kan en wil doen en hoe e.e.a. te combineren is met jouw privé en werkende leven. Wij hebben in ieder geval 6 x per jaar een bestuursvergadering en een aantal keer per jaar een commissievergadering en de diverse netwerkbijeenkomsten van de vereniging waarbij het vooral om netwerken draait.

Wij hopen dat jij je voor wat langere termijn aan ons wilt en kan verbinden.

ALGEMENE INFO EN KANDIDATUUR
De zittingstermijn van een bestuurslid is 3 jaar, waarna deze zich opnieuw verkiesbaar mag stellen voor dezelfde functie. De maximale zittingstermijn van een bestuurslid is 6 jaar. De rol van bestuurslid is vooral organisatorisch en strategisch, niet politiek van aard. Een bestuursfunctie binnen Ondernemend Wijdemeren is onbezoldigd

MEER WETEN?
Ben je enthousiast, nieuwsgierig, wil je een kop koffie drinken of juist Zoomen om meer te weten te komen? Bel dan met Dik van Enk op 06 – 5490 0810. Mailen mag natuurlijk ook naar info@ondernemendwijdemeren.nl.

Heb jij altijd al maatschappelijk jouw steentje bij willen dragen en sluit dit aan bij jouw ambities? Mail dan jouw CV en een korte motivatie naar: info@ondernemendwijdemeren.nl, t.a.v. Dik van Enk o.v.v. . ‘Bestuurslid – evenementen. Graag VÓÓR 12 oktober 2020