Wie wordt de ondernemer van wijdemeren?

KOM OOK

15 NOVEMBER 2 0 1 9

Op 15 november (ontvangst 15:00 uur) wordt de Ondernemer van Wijdemeren 2019 bekend gemaakt bij Party restaurant De Drie Dorpen Ankeveen. Met als sprekers: Merlin Melles, Dagvoorzitter (founder fCN/ Pearlcard), Paul Laseur, Interviewer (BNR Radio) en Renee de Kuyper, Voorzitter jury Ondernemer van Wijdemeren ( Koninklijke De Kuyper BV anno 1695, founder DKC familiebedrijven advies.) TedTalk: succesfactoren ondernemende families.

Let wel, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Merlin Melles: Founder fCN / Pearlcard / MCN


Merlin Melles is een netwerkster pur sang. Zij legde de basis van haar zakelijke succes op jonge leeftijd onder andere met het oprichten van internationale modeondernemingen. Founders Carbon Network – fCN – komt voort uit een hechte groep zakelijke relaties van Merlin Melles, visitekaartje en boegbeeld van het succesvolle Founders Carbon Network. fCN is een opgezet platform waar ondernemers elkaar treffen, kennis delen en nieuwe initiatieven opzetten. fCN functioneert als een eco-systeem waar tal van kruisbestuiving plaatsvindt door onder andere netwerk events, handelsmissies en seminars.

Paul Laseur: BNR Radio


Paul Laseur is columnist en presentator bij BNR Nieuwsradio. Als financieel-economisch journalist interviewde hij sinds 1997 talloze ondernemers en topmensen uit het bedrijfsleven.

Renée de Kuyper: TedTalk


Renée de Kuyper – adviseur voor familiebedrijven – oprichtster van De Kuyper Concepts, kortweg DKC Zij en team van specialisten adviseren ondernemende families op het vlak van opvolging, family governance en cultuurvraagstukken Renee de Kuyper is een telg uit – en o.a. lid Raad van Commissarissen van – familiebedrijf Koninklijke de Kuyper, één van de oudste familiebedrijven in Nederland. In 15 minuten zal zij de sleutelfactoren bespreken welke het succes bepalen van het familiebedrijf.