Interview met Jan Mauritz / QBenefits

Bedrijf: QBENEFITS, realiseert voor ondernemers en werkgevers besparingen en verbeteringen binnen de pensioen- en inkomensverzekeringen.

Achtergrond: “Ik heb acht jaar lang als inkomensadviseur voor een grote verzekeraar gewerkt. In 2010 heb ik samen met een collega QBenefits opgericht, om het anders aan te pakken. De verzekeringsmarkt is behoorlijk in beweging en hard toe aan verbetering.’’

Bedrijfsfilosofie: “Een deskundig en volledig onafhankelijk advies kan je alleen geven als de beloning van de adviseur niet is gekoppeld aan de verzekeringspremie. Wij brengen op transparante wijze zelf onze vergoeding in rekening, provisies komen ten gunste aan onze klanten. QBenefits zoekt voor ondernemers en werkgevers voortdurend naar maatwerkoplossingen, die bovendien vaak goedkoper kunnen.’’

Waarom een eigen bedrijf? “Ik heb altijd voor ogen gehad om ooit een eigen onderneming te starten. Het slechte imago van de verzekeringsbranche door zaken als woekerpolissen heeft ertoe geleid dat ik in 2010 voor mijzelf ben begonnen om ondernemers te laten zien dat het ook anders kan.”

Wat is uw binding met (ondernemend) Wijdemeren? “Ik woon al jaren met mijn gezin in Kortenhoef. Ondernemers en werkgevers vinden het prettig dat een lokale adviseur bij hen langs komt. Wij hebben inmiddels diverse klanten in Wijdemeren en we maken ook vaak gebruik van hun diensten.”

Wat verwacht u van het OCW-lidmaatschap? “Het is erg leuk om mede ondernemers te spreken over de bedrijfsvoering en gebruik te maken van elkaars netwerk. Wat mij betreft mag er regelmatig een evenement worden georganiseerd!”

Contactgegevens:
Contactgegevens:
Jan Mauritz
tel. (06) 818 213 00
e-mail jan@qbenefits.nl
website www.qbenefits.nl