Op wie stemt u?

De verkiezing is geopend! Uit 60 aanmeldingen voor 32 ondernemingen zijn drie startende ondernemers genomineerd: Mats Smit, Roald Wentink en Vincent van Heijst. Nu is het uw beurt om te bepalen wie zich de Startende Ondernemer van het Jaar mag noemen. Op wie stemt u?

Mats Smit – Smit’s Delicious
Met Smit’s Delicious (Nederhorst den Berg) brengt Mats Smit de aloude ambachtelijke bonbons op de markt in een nieuw, creatief en fris jasje. In plaats van de standaard alcohol en praline vulling verwerkt Mats vooral nieuwe smaken in zijn chocolade. In combinatie met het gebruik van mooie kleuren leidt dit tot prachtige culinaire creaties. In de toekomst hoopt hij zijn bonbons in veel restaurants door heel Nederland te kunnen leveren en zijn chocoladefabriek verder te kunnen uitbreiden.

Roald Wentink – Steigerverlichting.nl
Vanuit Wijdemeren verlicht Roald Wentink met zijn webshop Steigerverlichting.nl (Loosdrecht) aanlegsteigers in heel Nederland. Daarbij heeft Roald bolders en lampen tot één multifunctioneel product gecombineerd. In de toekomst wil hij het assortiment verder uitbreiden om zijn klanten nog beter te kunnen bedienen, ook wil hij uitbreiden in Europa en daarbuiten.

Vincent van Heijst – Thermgroep
Duurzaamheid staat bij Vincent van Heijst van de Thermgroep (Nederhorst den Berg) hoog in het vaandel. Met zijn onderneming bundelt Vincent kennis en kunde van zijn netwerk om zo tot duurzame oplossingen te komen. De Thermgroep adviseert en implementeert verschillende energiebesparende warmtepomp-oplossingen voor woningen en industriële bedrijven. In de toekomst wil de onderneming ook in andere sectoren bijdragen aan verduurzaming.

Stem ook!
Stemmen kan tot en met zondag 11 november. Op vrijdag 16 november, tijdens de Dag van de Ondernemer, wordt de winnaar bekend gemaakt. Wil je meer weten over de kandidaten? Houd ons Facebook-account in de gaten: www.facebook.com/gemeentewijdemeren.

Stemmen kan hier >>