Ledenaanbieding – The Travel Club – éénmalig geen boekingskosten

Kennismaking met Alice en José voor alle OW Leden

Mogen wij ook uw persoonlijk reisadviseur zijn?

Onze specialisatie is maatwerkreizen!

Voor u als lid van Ondernemend Wijdemeren rekenen wij éénmalig geen boekingskosten ter kennismaking.

Nog geregeld krijgen wij de volgende vragen;
Hoe werkt dat nou precies als ik via jullie boek?
Ik kan toch ook gewoon via het internet boeken?
Wat is het verschil tussen jullie en een ‘gewoon’ reisbureau?
Kan ik alleen luxe reizen bij jullie boeken?
Hieronder een duidelijke uitleg over onze werkwijze:

Wij maken het u makkelijk! Bij ons kunt u net als via een zogeheten ‘stenen’ reisbureau alle soorten vakanties boeken! Maar bij ons kunt u terecht wanneer het u uit komt. Wij komen graag naar u toe om uw wensen te bespreken. Dat kan ook ‘s avonds of in het weekend. En natuurlijk via telefoon en e-mail. Dus precies wanneer en op de manier die u het beste uit komt. Vanuit ons kantoor aan huis stellen wij uw droomreis samen, of dat nu een 8 daagse reis naar Kreta is of een op maat samengestelde rondreis door Azië…Ook bedrijfsuitjes, groepsreizen voor sportclubs etc., organiseren wij voor u!

Pluspunten zijn dat wij niet, zoals veel reisbureaus, gebonden zijn aan bepaalde reisorganisaties en producten. Wij kunnen de reis daar boeken waar wij voor u de beste prijs-kwaliteitsverhouding krijgen. Het belangrijkste voor ons is dat u de perfecte reis gaat beleven. Veel mensen denken dat internet goedkoper is. Dat is vaak niet zo. Wat wel zeker is dat zelf gaan zoeken op internet heel veel tijd kost. En dat er dan niet iemand met je meedenkt. Wie is je contactpersoon? Geen idee! DAAROM… boekt u dus bij uw PERSOONLIJK REISADVISEUR! Altijd een vast aanspreekpunt. Vaak voor dezelfde prijs voldoet uw reis dan ook echt aan al uw wensen. Geef ze aan ons door en wij maken een passende offerte, geen uren meer zelf zoeken. Dat doen wij wel voor u!
Bovendien kunnen wij u over veel bestemmingen uit eigen ervaring informeren.
Dus makkelijker, tijdbesparend, persoonlijk en niet duurder, wat wilt u nog meer?…..Wij horen graag wat uw reiswensen zijn.

Met een reislustige groet,

Alice en José