Interview met Marjolijn Lamme van Fotografie Marjolijn Lamme

Sinds wanneer ben je lid?
Sinds 2017

Wat voor soort onderneming heb je en waarom heb jij gekozen voor het ondernemerschap?
Ik ben al 25 jaar beroepsfotograaf, ik heb gekozen voor het ondernemerschap omdat Ik erg aan mijn vrijheid ben gehecht.

Wat is je ideale klant en wanneer mogen mensen contact opnemen?
Ik werk voor bedrijven en particulieren. Als mensen geïnteresseerd zijn in kwalitatief en creatief hoogwaardige fotografie dan moeten ze bij mij zijn. Ik denk mee over de look and feel voor de te maken foto’s. fotografie is communicatie en mijn foto’s vertellen het verhaal. Ik werk fulltime als fotograaf het is voor mij geen bijbaantje. Ik werk op locatie maar ook vanuit mijn sfeervolle studio in Loosdrecht waar we we in alle rust en in een ontspannen sfeer kunnen werken.

Fotograferen is voor mij een way of life. Passie is mijn inspiratie ! Mijn stijl van fotograferen is authentiek .Het licht dat ik gebruik versterkt of bepaald de sfeer in het beeld. Ik kan me goed inleven in de mensen die ik portreteer of in de sfeer van de locatie waar ik fotografeer. Mijn creatieve geest kan daarin snel schakelen. Ik neem alle details waar en breng het beste in mensen naar boven. Maximale dienstbaarheid is waar het bij mij om gaat en waar ik het verschil maak met andere bedrijven. Bij elke opdracht maak ik de afspraak met mijzelf het beste te geven van wat er in mij zit.

Ben je lid van meerdere regionale bedrijfsverenigingen?
Ja ik ben ook lid BNI en Master Photographers Network. Waarom ben je lid geworden en wat verwacht je eruit te halen? Ik ben lid geworden om andere ondernemers te ontmoeten en beter te leren kennen.

Ambieer je een functie in de vereniging Ondernemend Wijdemeren?
Nee.

Zou je relaties willen uitnodigen om eens een bijeenkomst bij te wonen?
Ja lijkt mij leuk!