Interview met John van der Lugt / Computer-assistent.nl

Sinds wanneer bent u lid van Ondernemend Wijdemeren?
“Sinds december 2014.

Wat voor soort onderneming heeft u en waarom heeft u gekozen voor hetondernemerschap?
“Ik ben gespecialiseerd in netwerkbeheer, multimedia en websites. Eind jaren ’90 ben ik als zelfstandige begonnen. Mijn motivatie kwam voort uit mijn ontslag bij mijn voormalige werkgever. Veel klanten wisten mij te vinden en werken nog met mij samen. Vóór mijn ondernemerschap heb ik gewerkt als systeemspecialist bij KPN en bij een bedrijf gespecialiseerd in hardware en software voor geluidsstudio’s.”

Wat zijn uw drijfveren en waarom zouden ondernemers met u in zee moeten gaan?
“Mijn expertise is de reden dat mensen mij weten te vinden en bij mij terugkomen. Vakkennis is heel belangrijk om optimaal én onafhankelijk advies te kunnen geven. Ook een adequate afhandeling is vaak een pre bij ondernemers. Vandaar dat ik bewust kies om nog meer regionaal betrokken te zijn in regio Wijdemeren. Daarnaast volg ik continu diverse trainingen om mijn vakkennis op peil te houden.”

Wat is uw ideale klant?
“De ideale klant heeft advies nodig op gebied van netwerkbeheer en de overgang naar werken in de cloud. Ik ben graag de adviserende factor waar het gaat om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Ik levert maatwerk in computer- en website-oplossingen. Feitelijk verzorg ik indien gewenst de gehele IT-oplossing voor de klant.”

Bent u lid van meerdere bedrijfsverenigingen?
“Nee, ik ben geen lid van andere bedrijfs- of ondernemersverenigingen.”

Waarom bent u lid geworden en wat verwacht u er uit te halen?
“Ik focus me op het werven van klanten in de omgeving van Wijdemeren. Om die reden ben ik lid geworden van Ondernemend Wijdemeren. Ondernemend Wijdemeren biedt een mooie ingang om andere ondernemers te leren kennen”

Heeft u nog ideeën voor onze vereniging of zijn er zaken die u mist?
“Over de eerste bijeenkomsten die ik heb bijgewoond ben ik erg tevreden. Het lijkt mij handig als er op de website een forum is waar leden lokale aanbestedingen kunnen plaatsen met doel meer interactie te genereren. Of waar men producten en diensten kan uitwisselen.”

Zou u relaties willen uitnodigen om eens een bijeenkomst bij te wonen?
“Ik neem graag eens een introducé mee, en zal dit binnenkort ook zeker gaan doen!”

Computer-assistent.nl
Eslaan 18
1241XC – Kortenhoef
Tel: 035 6562319
Mob: 06 26252434
info@computer-assistent.nl
computer-assistent.nl