Interview met Daniëlle Smits – van Leeuwen van OAK Office Support

Ik ben Daniëlle Smits – van Leeuwen. Na ruim twintig jaar werkzaam te zijn geweest als juridisch secretaresse binnen de advocatuur (met name binnen het vastgoed- en bestuursrecht), bied ik sinds 1 oktober 2019 onder de naam OAK Office Support als Legal Virtual Assistant | Office Manager administratieve ondersteuning aan andere ondernemers. Hoewel mijn ideale klant advocaat is, zijn de diensten die ik aanbied interessant voor iedere ondernemer die zich meer met zijn of haar core business wil bezig houden en minder tijd wil verliezen aan de noodzakelijke administratieve zaken die het ondernemerschap met zich meebrengt. Van e-mailmanagement tot onderhoud van jouw website, OAK Office Support staat graag voor je klaar.

Ik heb gekozen voor het ondernemerschap omdat het mij de mogelijkheid geeft meer flexibel met mijn tijd om te gaan, iets dat voor mij belangrijk is nu onze dochter naar de basisschool gaat. Op deze manier kan ik blijven doen waar ik van hou op een manier die goed aansluit bij mijn behoeften.

In augustus 2019 ben ik lid geworden van Ondernemend Wijdemeren om op die manier in contact te komen met andere ondernemers in de regio. Wat mij vooral aanspreekt aan Ondernemend Wijdemeren is de overtuiging dat wanneer wij onze krachten bundelen, wij meer voor elkaar krijgen (#sharingiscaring).

Ben jij na het lezen van mijn verhaal nieuwsgierig geworden naar wat een virtual assistant voor jou kan betekenen? Ik nodig je graag uit om hier eens vrijblijvend met mij over van gedachten te wisselen.

Op dit moment is Ondernemend Wijdemeren de enige regionale bedrijfsvereniging waar ik lid van ben. Dat is voor mij voldoende. En wie weet, is er in de toekomst wel een functie binnen de vereniging voor mij weggelegd.