Interview met Cees Geluk / Afdeling Geluk

Al 28 jaar creatief ondernemer en al zo’n 7 jaar lid van de ondernemers vereniging.
Van ontwerp, standbouw, bewegwijzering tot belettering, ofwel alles wat beter gecommuniceerd moet worden neemt Afdelinggeluk graag uit handen! Oprichter en eigenaar Cees Geluk neemt ons mee in zijn productieruimte en vertelt hoe het allemaal begon…

Sinds wanneer ben je lid geworden van Ondernemend Wijdemeren?
Leuke vraag, stelt Cees! Ik ben ooit zeven jaar geleden lid geworden van het OCW. Sinds altijd trouw lid gebleven, al werd mijn betrokkenheid in de loop der tijd wel minder.
De activiteiten van de nieuwe vereniging spreken mij van wegen meerdere initiatieven aan zoals dit interview bijvoorbeeld, erg leuk initiatief.

Hoe is Afdelinggeluk ontstaan en wat heeft Afdelinggeluk te bieden?
Ik ben 35 jaar geleden begonnen met een combinatie van standbouw, belettering en standdecoraties. Al snel zag ik de kans om dit zelfstandig te gaan doen waarvan een aantal jaren met een compagnon. Uiteindelijk ben ik alleen verder gegaan en lag het voor de hand om mijn achternaam te gebruiken. Zodoende is afdelinggeluk ontstaan. Al jaren verzorgen wij de creatieve communicatie voor bedrijven en creëren we constant nieuwe creatieve uitingen. Wij denken driedimensionaal en kunnen globale ideeën vertalen in concrete voorstellen en ontwerpen.” Onze Core business is het aanbrengen van folie in de breedste zin van het woord. Safetyfilm, Gevelbelettering, windowfilm, voertuigbelettering. Maar ook voor standbouw worden we nog veel al gevraagd, omdat wij bewust een klein bedrijf zijn en daardoor de kosten laag kunnen houden voor onze klanten. Wij hebben echt een creatieve inslag moeten maken toen de crisis begon, want op reclame uitingen bezuinigen bedrijven als eerste. Onze klanten vinden ons vooral via internet en van mond tot mond reclame.
Cees geeft een rondleiding en laat Ramona en Gert de productieruimte zien, waar de folies worden geplakt en waar auto’s professioneel beletterd kunnen worden.

Wat is de ideale klant van Afdelinggeluk?
Onze ideale klanten leggen het gehele project bij ons neer. Dus van ontwerp, belettering en bewegwijzering, vertelt Cees.

Is Afdelinggeluk lid van meerdere regionale bedrijfsverenigingen?
Nee, wel geweest zegt Cees. Uiteindelijk alleen lid gebleven van Ondernemend Wijdemeren.

Waarom is Afdelinggeluk lid geworden en wat verwacht jij er uit te halen?
Directe kansen om je heen moet je niet laten liggen, aldus Cees. Het uitbreiden van ons netwerk zowel in opdrachtgevers als in leveranciers is ons uitgangspunt, waardoor er weer leuke samenwerkingen ontstaan. Ik heb begrepen dat door de samensmelting Ondernemend Wijdemeren een meer sprankelende vereniging is geworden, waar ik mij bijzonder op verheug. Het statige is weg en dat scheelt veel, zegt Cees.

Wat heeft Afdelinggeluk te bieden aan de vereniging en/of aan de leden van Ondernemend Wijdemeren.
Bij besteding van minimaal €50,- een A4 naamplaat in full color bedrukking inclusief luxe afstandhouder.

Ambieer jij een functie in de vereniging Ondernemend Wijdemeren?
Op dit moment niet, omdat ik te druk ben met onze groei maar ik sta er wel voor open.