Interview met Carl en Marie Hagen / Miracle House

In de salon van Miracle House vertellen Marie en Carl Hagen over de unieke combinatie van detoxen en afslanken! Of wel niet bewegen en toch centimeters verliezen.

Sinds wanneer zijn jullie lid?

Wij zijn begin van dit jaar bij het stamppottenbuffet lid geworden, vertelt Carl.

Wat voor soort onderneming hebben jullie en waarom hebben jullie gekozen voor het ondernemerschap?
Marie is 10 jaar geleden begonnen in Tsjechië en heeft Economie en Marketing gestudeerd.
De Interesse voor welness en gezondheid is er altijd geweest. Vooral de esthetische kant en de gezondheid. Naast haar eigen salon voor detoxbehandelingen en afslanken is Marie ook Universal Contourwrap distributeur en heeft zij een opleidingsinstituut hiervoor opgericht.
Een behandeling van de Contourwrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid en maakt liktekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar. Ook garandeert het een groot en blijvend centimeterverlies. Een kuur kost €235,- en komt het best tot zijn recht als deze om de zeven dagen wordt herhaald.
Carl en Marie garanderen al bij de 1e behandeling direct resultaat van centimerverlies, een strakker lichaam en een superzachte huid! Deze methode is ook een goede start voor een vermageringskuur en verwijdert toxische stoffen in het lichaam. Werkt ook bij slanke mensen!

Hoe werkt het?
Een unique mix van mineraalrijke klei en speciale lichaamswrap technieken helpen het lichaam te zuiveren en ontgiften waarbij tegelijkertijd het zachte vetweefsel wordt samengedrukt, hetgeen direct en blijvend centimeter verlies veroorzaakt. Zodra de met warme klei doordrenkte bandages aangebracht zijn, kunt u heerlijk liggen en een uur relaxen terwijl de behandeling zijn werk doet.

Wat is jullie ideale klant?
Voor de groothandel zijn dat de salons. Voor hun eigen salon zijn dat zelfbewuste mannen en vrouwen die goed voor hun lichaam willen zorgen en weten wat ontgiften voor de gezondheid doet.

Zijn jullie lid van meerdere regionale bedrijfsverenigingen?
Nee, op dit moment alleen van Ondernemend Wijdemeren.

Waarom zijn jullie lid geworden en wat verwachten jullie er uit te halen?
Carl kende al een aantal ondernemers en zo kwamen wij op uitnodiging bij het stamppottenbuffet, verteld Marie. Wij hebben behoefte om lokaal met andere ondernemers te sparren en ook leden te enthousiasmeren voor een behandeling!

Wat hebben jullie te bieden aan de vereniging en/of aan de leden van Ondernemend Wijdemeren.
Speciaal voor de leden van Ondernemend Wijdemeren bieden we een volledige lichaamswrap voor slechts Euro 70,- incl. gratis voedingstips (normale prijs is Euro 95,- incl. voedingstips)

Hebben jullie nog ideeën voor onze vereniging of zijn er zaken die jullie missen?
We zijn nog maar net lid en zijn tevreden over het aanbod en vinden het geweldig te zien dat er zo’n actief bestuur is. Dus niet teveel veranderen is het advies van Carl en Marie.

Zouden jullie relaties willen uitnodigen om eens een bijeenkomst bij te wonen?
Bij Carl was dit bekend en hij zal dat dit zeker in de toekomst doen.