GrowthMatters Workshop Funding

Op donderdag 16 mei 2019 organiseert GrowthMatters in samenwerking met PIM Noord-Holland een workshop over funding. Hoe financier ik als innovatieve ondernemer mijn groeiambitie? Welke mogelijkheden zijn er en wat is relevant voor mijn onderneming? Door de vele financieringsmogelijkheden die er zijn, zie je als ondernemer vaak door de bomen het bos niet meer.

In de workshop Funding geven Joep van Gelder van KplusV, een expert van de Rabobank en ervaren ondernemer Hans Janssen inzicht en tips over hoe je de groei van je onderneming succesvol financiert.

De workshop vindt plaats in het M-gebouw in het hart van Hilversum (met gratis parkeergelegenheid). Om half 6 ontvangen we je met soep en brood. De workshop eindigt om half 9 met een Gooise borrel. Tijdens de workshop is er volop gelegenheid voor interactie en het stellen van vragen.

Voorlopig programma

17.30 Ontvangst met soep en brood

18.00 Opening en introductie GrowthMatters

18.10 Joep van Gelder (K+V) over PIM

18.40 Hans Janssen vertelt vanuit zijn ervaring als ondernemer en investeerder

19.10 Rabobank en de financiering van de groei van je onderneming

19.40 Bespreking cases

20.25 Afsluiting

20.30 Gooise borrel

Over PIM
Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) is een initiatief van de provincie Noord-Holland uitgevoerd door KplusV, Innovate Today en ACE. PIM helpt innovatieve en duurzame MKB’ers met financieringsvragen. Dit doet PIM door middel van het geven van maatwerkadvies, het geven van inzichten over financieringsmogelijkheden en het aanbieden van masterclasses en voorlichtingsbijeenkomsten.