Thom Klarenbeek Restaurant 1244

Hij leerde koken in Frankrijk
Op 24-jarige leeftijd had Thom Klarenbeek het plan om het pand waarin restaurant 1244 in Ankeveen is gevestigd te redden van de sloopkogel en er zijn eigen restaurant in te starten. Zo vertelt hij in een nieuwe aflevering van ‘Geef me de 5’ waar ondernemers uit Wijdemeren centraal staan. Aan lef, kennis en ambitie geen gebrek, maar op die leeftijd een restaurant starten is financieel een grote uitdaging. Maar de jonge ondernemer had het plan bedacht om een crowdfunding te starten en dat is – met hulp van ondernemers en andere welwillenden uit het dorp – gelukt en kon hij zijn droom om een eigen restaurant te starten waarmaken. Hoe hij dat heeft gedaan, hoe jij koken leerde in Frankrijk én hoe hij tegenslagen heeft overwonnen zie je in deze aflevering.

Meer items van Geef me de 5

Geef me de 5

Heleen Kuijper

Deze maand is Heleen Kuijper van de Samenwerkende Apotheken Wijdemeren te gast, die vertelt over haar bedrijf met vestigingen in Kortenhoef, Hilversumse Meent, Nederhorst den Berg en Loosdrecht.

Lees meer

Geef me de 5

Jasper Blom

Dit keer is het de beurt aan Jasper Blom van Jachthaven Het Anker, dat al ruim 90 jaar is gevestigd in Oud Loosdrecht.

Lees meer

Geef me de 5

Tim Emmelot

De historie van Ottenhome in Loosdrecht gaat ver terug in de vorige eeuw en in 2009 verhuisde het toen 80 jarige bedrijf naar De Zuwe in Kortenhoef.

Lees meer

Geef me de 5

Jan-Dam Stoon

Zijn droom was eerst profvoetballer worden, dat ging niet door, maar hij is wel op een andere manier actief in de voetballerij. Dit en meer zie je in de korte aflevering waar Jan-Dam meer vertelt over zichzelf en zijn bedrijf.

Lees meer

Geef me de 5

Jan Lagrouw

Het idee van de Heeren van Loosdrecht Croquetteurs is 10 jaar geleden als grapje ontstaan bij de buurtbarbeque en ondertussen staan de rundvlees- & groentecroquetten én het borrelgarnituur bij meer dan 450 horecabedrijven op de lunch- en borrelkaart.

Lees meer